ciekawe czy da się ich jakoś zamknąć

Moderator: stabraf
Zasadniczo: sugeruje podjęcie decyzji i poinformowanie go o niej a cena za ten wirtualny samochód jest 4 tysiące euro. Reszta to ten sam bełkot co w poprzednich odpowiedziach. Czyli po staremu... szuka napalonego naiwniaka.Karolcia pisze:(...)
The price I am looking for is 4000 euros.
Let me know your decision.
Połowy i tak nie kumam
Lekko przerażające jest to co piszecie - toć ten schemat działania (w różnych wydaniach, konfiguracjach) funkcjonuje już od naprawdę dłuższego czasu.kaeres pisze:PS, mam szablon umowy z nim
Nie czytaj tylko ostatniego postu, przeczytaj całość a będziesz wiedział OCBSebastian pisze:Lekko przerażające jest to co piszecie - toć ten schemat działania (w różnych wydaniach, konfiguracjach) funkcjonuje już od naprawdę dłuższego czasu.kaeres pisze:PS, mam szablon umowy z nim
Szkoda tych wszystkich, którzy połakomili się na/uwierzyli w 'okazję' - toć przecież takie nie istnieją...
Toć przecież doskonale wiem o co chodzi - no dajże spokój. Czytanie ze zrozumieniem mam opanowanekaeres pisze:Nie czytaj tylko ostatniego postu, przeczytaj całość a będziesz wiedział OCB
Porzekadło "głupich nie sieją, nie orzą, oni sami się mnożą" było, jest i będzie zawsze aktualne.Sebastian pisze: Mój post dotyczył ogólnego spojrzenia na to zagadnienie - tyle już czasu ten sposób oszustwa funkcjonuje m.in. w necie a nadal znajdują się osoby, które wierzą w takie 'okazje'.