Ściganie Młodego
Moderatorzy: matis1906, topcio, Energetyk
-
- Klubowicz
- Imię: Paweł
Ściganie Młodego
Sorki ostatnio mam mało czasu dlatego dopiero teraz wyjaśnienie
Do Ksiezniczka
1. Nie oczerniam Młodego tylko wyraziłem zdanie na ten temat, z mojego punktu widzenia. Odnośnie dzwonienia to dzwoniłem i kontaktowałem się przez gg, może z innymi się umawiał ale zemną nigdy się nie spotkał. Po dwóch tygodniach odpuściłem temat.
2. Nigdy mnie nie to nie bolało że Młody został reprezentantem regionu. A tak w woli wyjaśnienia to moje rozmowy z romlen przyczyniły się do stworzenia tej grupy. Następnie z Młodym zostaliśmy moderatorami i przedstawicielami tej grupy. Nigdy miedzy nami nie było konfliktu.
Cieszę się że Młody się nareszcie odezwał i sprawa się wyjaśnia ?
Do Ksiezniczka
1. Nie oczerniam Młodego tylko wyraziłem zdanie na ten temat, z mojego punktu widzenia. Odnośnie dzwonienia to dzwoniłem i kontaktowałem się przez gg, może z innymi się umawiał ale zemną nigdy się nie spotkał. Po dwóch tygodniach odpuściłem temat.
2. Nigdy mnie nie to nie bolało że Młody został reprezentantem regionu. A tak w woli wyjaśnienia to moje rozmowy z romlen przyczyniły się do stworzenia tej grupy. Następnie z Młodym zostaliśmy moderatorami i przedstawicielami tej grupy. Nigdy miedzy nami nie było konfliktu.
Cieszę się że Młody się nareszcie odezwał i sprawa się wyjaśnia ?
---------------------------------------------------------------------------
DEDRA 2.0 i.e 8v 1991, Lancia Kappa Coupe 2.0 220KM 1999, Lancia Thesis 3.2 V6 230KM 2007, Alfa 159 1.9JTD 150KM 2008, Alfa 166 2.4JTD 140KM 2002r Afla 147 1.9JTD 150KM 2003, Fiat Ulysse 2,2 130KM 2005
DEDRA 2.0 i.e 8v 1991, Lancia Kappa Coupe 2.0 220KM 1999, Lancia Thesis 3.2 V6 230KM 2007, Alfa 159 1.9JTD 150KM 2008, Alfa 166 2.4JTD 140KM 2002r Afla 147 1.9JTD 150KM 2003, Fiat Ulysse 2,2 130KM 2005
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Ściganie Młodego
No widze Młody, że wziąłeś się za naprawę swojej nadszarpniętej reputacji. To dobrze.
Zwróc Paniom kasę czem prędzej, prześlij interflorą bukiety z liscikiem z przeprosinami, a myślę, że jesli nie będziesz sie juz więcej brał za handlowanie na forum to sprawa szybko ulegnie zapomnieniu.
Zwróc Paniom kasę czem prędzej, prześlij interflorą bukiety z liscikiem z przeprosinami, a myślę, że jesli nie będziesz sie juz więcej brał za handlowanie na forum to sprawa szybko ulegnie zapomnieniu.
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Ściganie Młodego
Panowie czy moge sie spotkac dzis z kims kto moze odebrac flagi?
Pew ja sie nie chwale BMW tylko potwierdzilem ze je posiadam i opisalem dlaczego.
To ze ktos posiada autko nie znaczy ze nim jezdzi...
Bo jestem bez samochodu.
Co do spalania to autko ma poj. 1.6
Sprawe zamkne do konca i z forum nie znikne..
Macie do mnie numer, wiec ktos z lublina jak bedzie mogl niech dzwoni.
POzdrawiam!
Pew ja sie nie chwale BMW tylko potwierdzilem ze je posiadam i opisalem dlaczego.
To ze ktos posiada autko nie znaczy ze nim jezdzi...
Bo jestem bez samochodu.
Co do spalania to autko ma poj. 1.6
Sprawe zamkne do konca i z forum nie znikne..
Macie do mnie numer, wiec ktos z lublina jak bedzie mogl niech dzwoni.
POzdrawiam!
Dedra 2.0 TDS
Ściganie Młodego
"prawie" robi dużą różnice. I zapewniam Cię, że koszulek nie dostało na pewno więcej osób niż tylko dwie panie."Młody" pisze:a jednak koszulki dostali prawie wszyscy ktorzy zamowili (nie liczac dwoch Pan)
Krzysiek
V6
V6
Ściganie Młodego
Jestes w bledzie. Koszulki dalem na zlocie jak i wyslalem, Ci ktorzy nie dostali otrzymali zwrot gotowki."dellti" pisze:"prawie" robi dużą różnice. I zapewniam Cię, że koszulek nie dostało na pewno więcej osób niż tylko dwie panie."Młody" pisze:a jednak koszulki dostali prawie wszyscy ktorzy zamowili (nie liczac dwoch Pan)
Wiec nie probuj na sile...
Dedra 2.0 TDS
Ściganie Młodego
"Młody" pisze:Jestes w bledzie. Koszulki dalem na zlocie jak i wyslalem, Ci ktorzy nie dostali otrzymali zwrot gotowki."dellti" pisze:"prawie" robi dużą różnice. I zapewniam Cię, że koszulek nie dostało na pewno więcej osób niż tylko dwie panie."Młody" pisze:a jednak koszulki dostali prawie wszyscy ktorzy zamowili (nie liczac dwoch Pan)

Ściganie Młodego
Bardzo ciekawe, wydruk historii operacji na moim koncie mówi co innego, więc nie bądź śmieszny. Dla mnie EOT."Młody" pisze:Jestes w bledzie. Koszulki dalem na zlocie jak i wyslalem, Ci ktorzy nie dostali otrzymali zwrot gotowki."dellti" pisze:"prawie" robi dużą różnice. I zapewniam Cię, że koszulek nie dostało na pewno więcej osób niż tylko dwie panie."Młody" pisze:a jednak koszulki dostali prawie wszyscy ktorzy zamowili (nie liczac dwoch Pan)
Krzysiek
V6
V6
Ściganie Młodego
Teraz to już dostałem ciężkiej, podrygowej kur....cy. Mam od Ciebie 16 (SZESNAŚCIE) wiadomości na PW dotyczących sprzedaży auta. W każdej obiecujesz, że zrobisz foty i wyślesz"Młody" pisze:Co do sprzedazy Dedry to chcieliscie kupic a nie kontaktowaliscie sie ze mna. Wiec piszcie piszcie i wymyslajcie dalej jaki to zly i nie dobry. Dedra byla wystawiona na allegro kupil goscio z lubartowa. (dziwne ze nikt z Klubowiczow jej nie wypatrzyl)
Wiec wszyscy teraz piszcie jaki Mlody zly i nie dobry...

605-365-315 od świtu do zmierzchu 

-
- Klubowicz
- Imię: Paweł
Ściganie Młodego
o to nie tylko ja nie mogłem się umówić na spotanie 

---------------------------------------------------------------------------
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
znikajacy Mlody
Ktos cos wie co sie dzieje z Mlodym? Na poczatku miesiaca pojawil sie na chwile i znowu .... wsiakl. Dostal namiary tzn nr konta do zwrotu kasy - i kasa idzie ponad 2 tyg - chyba .... pieszo. Czy ktos tez ma ten sam problem?
Lancia Y
1,2 -8V LS '98
1,2 -8V LS '98
Re: znikajacy Mlody
Może to coś takiego:"principessa" pisze:Ktos cos wie co sie dzieje z Mlodym? Na poczatku miesiaca pojawil sie na chwile i znowu .... wsiakl.
POJAWIAM SIĘ I ZNIKAM

605-365-315 od świtu do zmierzchu 

Ściganie Młodego
Zeby oddac pieniazki trzeba na nie zapracowac, jestem w trakcie. Mam ograniczony dostep do internetu. Macie moj tel. ja Waszych nie mam.
Kontaktujcie sie jak mozecie. Dostane zaliczke oddam, pisalem Ci pw.
Co do flag to z checia bym sie spotkal z kims z Lubelskiego na weekendzie i je przekazal.
511 049 088 Prosze o tel jesli moze je ktos odebrac. (Maciek)
Pozdrawiam!
Kontaktujcie sie jak mozecie. Dostane zaliczke oddam, pisalem Ci pw.
Co do flag to z checia bym sie spotkal z kims z Lubelskiego na weekendzie i je przekazal.
Pozdrawiam!
Dedra 2.0 TDS
- topcio
- Prezes Lancia Klub Polska
Ściganie Młodego
Możemy się jutro lub w niedzielę spiknąć w celu przekazania"Młody" pisze:.
Pozdrawiam!

Ściganie Młodego
Nie no ręce opadają."Młody" pisze:Zeby oddac pieniazki trzeba na nie zapracowac, jestem w trakcie. Mam ograniczony dostep do internetu. Macie moj tel. ja Waszych nie mam.
Kontaktujcie sie jak mozecie.
Trzeba było nie wydawać nie swoich pieniędzy. Ale trudno stało się. Jeśli masz resztki przyzwoitości to Tobie powinno przede wszystkim zależeć na jak najszybszym załatwieniu sprawy. A Ty piszesz, kontaktujcie się jak chcecie. Może kiedyś będę miał to oddam. Powinieneś podać konkretny nieodległy termi i go dotrzymać. I sam się kontaktować z poszkodowanymi.
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW