Tak więc uważam,że jak się ma pecha do auta to już nic nie pomoże.
Wierzę że moja Lucynka będzie mi służyła dobrze jak najdłużej,czego i Wam życzę!!!!!!!!!!!

Moderator: stabraf
Myślę, że na tym forum nie znajdziesz wiele osób, których auta mogłyby być formalnie zakwalifikowane do tego klubu."fazi" pisze:Może stwórzmy klub koneserów aut które stoją na co dzień,wyjezdżają od swieta ,a nie normalnych codziennych uzytkowników.
Myślę .że pożyjemy to zobaczymy."Simon" pisze:Myślę, że na tym forum nie znajdziesz wiele osób, których auta mogłyby być formalnie zakwalifikowane do tego klubu."fazi" pisze:Może stwórzmy klub koneserów aut które stoją na co dzień,wyjezdżają od swieta ,a nie normalnych codziennych uzytkowników.
Fazi ja Ciebie to wogóle nie rozumiem. Masz 2 Lancie, jeździsz oboma, narzekasz jak cholera ale ich nie zmieniasz."fazi" pisze:Myślę .że pożyjemy to zobaczymy."Simon" pisze:Myślę, że na tym forum nie znajdziesz wiele osób, których auta mogłyby być formalnie zakwalifikowane do tego klubu."fazi" pisze:Może stwórzmy klub koneserów aut które stoją na co dzień,wyjezdżają od swieta ,a nie normalnych codziennych uzytkowników.
Chyba będzie to bardzo mały klub,może nawet jednoosobowy..."fazi" pisze:Może stwórzmy klub koneserów aut które stoją na co dzień,wyjezdżają od swieta ,a nie normalnych codziennych uzytkowników.