Lancia Flaminia Berlina 2.8 V6
Gratulacje dla szczęśliwego ojca. Auto wygląda super - widziałem je osobiście a nawet siedziałem we wnętrzu!
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
Przez całą sobotę trwały jazdy próbne, dla potwierdzenia wykonanych prac, hamulce zostały dotarte, a silnik ostatecznie wyregulowany. Samochód, choć jeszcze niekompletny wywoływał wielką sensację na przechodniach
. W ten weekend jedziemy po części do Flaminii, więc po raz pierwszy nie będzie mnie na Zlocie Ogólnopolskim, czego bardzo żałuję

-
- Klubowicz
- Imię: mgOmichGD
- Kontakt:
Szkoda Adaś że was nie bedzie , ale życzę powodzenia przy zakupie cześci do Flami"Adam L." pisze:Przez całą sobotę trwały jazdy próbne, dla potwierdzenia wykonanych prac, hamulce zostały dotarte, a silnik ostatecznie wyregulowany. Samochód, choć jeszcze niekompletny wywoływał wielką sensację na przechodniach. W ten weekend jedziemy po części do Flaminii, więc po raz pierwszy nie będzie mnie na Zlocie Ogólnopolskim, czego bardzo żałuję
![]()

P.S Wypijemy Wasze zdrowie

... przyłączam się do życzeń , gratulacji i flaszki !"lancia1969" pisze:Szkoda Adaś że was nie bedzie , ale życzę powodzenia przy zakupie cześci do Flami"Adam L." pisze:Przez całą sobotę trwały jazdy próbne, dla potwierdzenia wykonanych prac, hamulce zostały dotarte, a silnik ostatecznie wyregulowany. Samochód, choć jeszcze niekompletny wywoływał wielką sensację na przechodniach. W ten weekend jedziemy po części do Flaminii, więc po raz pierwszy nie będzie mnie na Zlocie Ogólnopolskim, czego bardzo żałuję
![]()
i czekam z niecierpliwością na efekt ostateczny .
P.S Wypijemy Wasze zdrowie