Lancia Flaminia Berlina 2.8 V6

Dział dla ludzi kochających klasyki czyli... o nieco starszych Lanciach i nie tylko
Awatar użytkownika
grzole
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: grzole » 22 maja 2008, 21:39

Gratulacje dla szczęśliwego ojca. Auto wygląda super - widziałem je osobiście a nawet siedziałem we wnętrzu!
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517

Awatar użytkownika
Adam L.
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Adam L. » 14 lip 2008, 7:43

Przez całą sobotę trwały jazdy próbne, dla potwierdzenia wykonanych prac, hamulce zostały dotarte, a silnik ostatecznie wyregulowany. Samochód, choć jeszcze niekompletny wywoływał wielką sensację na przechodniach :D . W ten weekend jedziemy po części do Flaminii, więc po raz pierwszy nie będzie mnie na Zlocie Ogólnopolskim, czego bardzo żałuję :cry: :cry:

lancia1969
Klubowicz
Klubowicz
Imię: mgOmichGD
Kontakt:

Post autor: lancia1969 » 14 lip 2008, 11:21

"Adam L." pisze:Przez całą sobotę trwały jazdy próbne, dla potwierdzenia wykonanych prac, hamulce zostały dotarte, a silnik ostatecznie wyregulowany. Samochód, choć jeszcze niekompletny wywoływał wielką sensację na przechodniach :D . W ten weekend jedziemy po części do Flaminii, więc po raz pierwszy nie będzie mnie na Zlocie Ogólnopolskim, czego bardzo żałuję :cry: :cry:
Szkoda Adaś że was nie bedzie , ale życzę powodzenia przy zakupie cześci do Flami :wink: i czekam z niecierpliwością na efekt ostateczny .

P.S Wypijemy Wasze zdrowie :D

marco
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Post autor: marco » 15 lip 2008, 11:15

"lancia1969" pisze:
"Adam L." pisze:Przez całą sobotę trwały jazdy próbne, dla potwierdzenia wykonanych prac, hamulce zostały dotarte, a silnik ostatecznie wyregulowany. Samochód, choć jeszcze niekompletny wywoływał wielką sensację na przechodniach :D . W ten weekend jedziemy po części do Flaminii, więc po raz pierwszy nie będzie mnie na Zlocie Ogólnopolskim, czego bardzo żałuję :cry: :cry:
Szkoda Adaś że was nie bedzie , ale życzę powodzenia przy zakupie cześci do Flami :wink: i czekam z niecierpliwością na efekt ostateczny .

P.S Wypijemy Wasze zdrowie :D
... przyłączam się do życzeń , gratulacji i flaszki ! : yesyes :

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Oldtimery, youngtimery :::”