Spocik sie kroi :) NIEDZIELA godz.14:00 22 KWIETNIA
Moderator: Wilkin
Musiałem zmykać wcześniej nim rozpalono grille ale i tak przywitałem się z większością (mam taką nadzieję). Powrót na pieczyste miałem w zamiarach ale spotkanie z rodziną powikłało plany. Całe szczęście do warsztatu mam niedaleko, więc i kolejne wizyty będą na 100%.
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
ja rowniez dziekuje wszystkim za przyjazd szkoda ze kiedy jest fajnie czas tak szybko za..e.ta.a
Mam nadzieje ze wszyscy sa zadowoleni i Z kilkoma osobami umowilem sie na robote jakby mogli sie przypomnic po kolei kto na kiedy i co to bede latal zamawiac czesci numer przypomnie :667-215-637
Jeszcze raz dziekuje wszystkim I do nastepnego zlotu tym razem bez przegladow

Jeszcze raz dziekuje wszystkim I do nastepnego zlotu tym razem bez przegladow

mam nadzieje ze wyjasnilem laremu nasze nieporozumienie i larry juz nie bedziesz mnie nie lubił
Ja naprawde nie mialem nic zlego na mysli

- larry123
- Klubowicz
- Kontakt:
...
no to Filip przy... fasolił. Pragnę powiedzieć że do Filipa nigdy nie miałem żadnych uwag, więc nie wiem skąd takie domysły że Cię nie lubię, wydaje mi się że nawet nie miałem szansy z tobą zagadać na spotkaniach.
PS. Czekam na zdjęcia.
PS. Czekam na zdjęcia.
Re: ...
ale ja wtedy mialem tylko uwage co do wyjecia pompy Mam nadzieje ze juz jest jasne ze nie trzeba odkrecac alternatora i sanek O to mi tylko chodzilo Poprostu bylem zdziwiony i tyle Byc moze nie potrzebne sie udzielalem ale mam racje na 100 bo zawsze tak wyciagam pompe wspomagania jak ci mowilem"larry123" pisze:no to Filip przy... fasolił. Pragnę powiedzieć że do Filipa nigdy nie miałem żadnych uwag, więc nie wiem skąd takie domysły że Cię nie lubię, wydaje mi się że nawet nie miałem szansy z tobą zagadać na spotkaniach.
PS. Czekam na zdjęcia.
Dzięki wszystkim za spota- ekipa Mazovia Squad dopisała, jak nigdy normalnie
To chyba przez tą promocję
Było super- jeszcze nie widziałem tyle Lancii na jednym spotkaniu lokalnym
Następne spotkanie chyba na zlocie ogólnopolskim.
Wrzućcie fotki- Ewcia dłoży swoje jutro wieczorem...
Pozdrawiam, Radicz.
P.S. Dunin- super macie tego Y10!!!
P.S.P.S. Larry- o co się kłóciłeś z Filipem???

P.S.P.S.P.S. Aga- super fotki

Było super- jeszcze nie widziałem tyle Lancii na jednym spotkaniu lokalnym

Następne spotkanie chyba na zlocie ogólnopolskim.
Wrzućcie fotki- Ewcia dłoży swoje jutro wieczorem...
Pozdrawiam, Radicz.
P.S. Dunin- super macie tego Y10!!!
P.S.P.S. Larry- o co się kłóciłeś z Filipem???

P.S.P.S.P.S. Aga- super fotki

- larry123
- Klubowicz
- Kontakt:
...
zostało powiedziane że każdy mechanik ma swoje sposoby. Ważne że jest osiągnięty cel. A do ciebie nigdy nie miałem i nie mam żadnych uwag.
skracaj Linki, Lepper!
czy ja w tym wątku stwierdziłem że nie lubię Filipa ???
IPN
skracaj Linki, Lepper!
czy ja w tym wątku stwierdziłem że nie lubię Filipa ???

IPN
Również dziękuję wszystkim za spotkanie. Jak zwykle było rewelacyjnie 

Krzysiek
V6
V6
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Superancko było. My bylismy późno i niestety Agi i Grzesia już nie zastalismy, ale i tak warto było przyjechać. Filip, super masz ten warsztat, a będzie jeszcze lepiej 
Dzidziuch zachwycony lanciowcami

Dzidziuch zachwycony lanciowcami

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

a to link do mojego skromnego albumu. mało, bo mało, większości nie ma, ale atmosfera przyświecała raczej pogaduchom niż fotografowaniu
czyli że fajnie było! 
zdjęcia

zdjęcia
jest: Y10T [ było: A112, 7 x Y10, 2 x Y ][ tel. 574-797-629 ]

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Re: Pare fotek
Po pierwsze primo link nie działa (przynajmniej u mnie)"Aga" pisze:pogoda faktycznie cuuuudna, fajnie, że Was znów zobaczyłamwrzucam parę fotek, tak na dobry początek.
Aga
http://good-times.webshots.com/album/558763846oHxmnl
Po drugie, skracaj, proszę.
Pozdrawiam
Nat
Nat

Re: Pare fotek
u mnie jest ok.."Nat" pisze: Po pierwsze primo link nie działa (przynajmniej u mnie)
Po drugie, skracaj, proszę.
kiedyś Kappa Blue Lady - obecnie Coupe 20VT 

U mnie też jest OK 

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Unable to determine IP address from host name for good-times.webshots.com
Pozdrawiam
Nat
Nat