Moderator: wujekp
Zacne, ba, nawet bliskie sercu każdemu Lancisti!Nat pisze:Ja chcialem dodać, tylko pozornie ni z gruchy ni z pietruchy, że gratuluję szarugi żonie pięknego imienia![]()
Damiana z LT, a właściwie to na co dzień jeździ nią jego żona. Damian porusza się Alfą 156 SW GTA.
Hłe hłe, na drugie trzeba jej dać LanciaNat pisze:Ja chcialem dodać, tylko pozornie ni z gruchy ni z pietruchy, że gratuluję szarugi żonie pięknego imienia![]()
Osobista Aurelia i to nie w garażu a domu!Sharuga pisze:Hłe hłe, na drugie trzeba jej dać LanciaNat pisze:Ja chcialem dodać, tylko pozornie ni z gruchy ni z pietruchy, że gratuluję szarugi żonie pięknego imienia![]()
Co by nie mówić - "mam" Aurelię
Nie znalazłem się na tej liście na ostatniej pozycji, ale ze wstydem jako ostatni chyba, zabieram głos publicznie na temat zlotu w Kołobrzegu...Watazka pisze:Tak mi się lista przypomniała.
1. Kappa 96 + Beata + Ola
2. Sebol + Bartek
3. Małolat + Żonex + syn
4. Przemas81 + Karolina + syn i córka
..............
Kastor pisze:Nie znalazłem się na tej liście na ostatniej pozycji, ale ze wstydem jako ostatni chyba, zabieram głos publicznie na temat zlotu w Kołobrzegu...Watazka pisze:Tak mi się lista przypomniała.
2. Sebol + Bartek
3. Małolat + Żonex + syn
..............![]()
Zwykłe słowo: Dziękuję, to stanowczo zbyt mało. A nie znam słowa, którym mógłbym określić, swoje wrażenie i wdzięczność za to wszystko, co mnie spotkało Ola i Maćku z Waszej strony, jako Gospodarzy. (Jak zwykle już zresztą, bo to nie pierwszy przecież raz) Oczywiście cała oprawa tych wspaniałych dni to Towarzystwo, z jakim miałem prawdziwą przyjemność spędzić czas. Zostałem m. in. "tatą" super-gościa, którego mamę poznałem dopiero na zlocie
, zaopatrzeniowcem w cenny napój (nie mylić z alkoholem
), (standardowo już) najgłośniej chrapiącym, a przede wszystkim jednym z najszczęśliwszych ludków, którym udało się być wśród TAKICH i u TAKICH ludzi. Dziękuję!!!
Pewnie dlatego wyekspediowali nas z Herbatnikiem na plebanieprzemas81 pisze:Kastor pisze:Nie znalazłem się na tej liście na ostatniej pozycji, ale ze wstydem jako ostatni chyba, zabieram głos publicznie na temat zlotu w Kołobrzegu...Watazka pisze:Tak mi się lista przypomniała.
2. Sebol + Bartek
3. Małolat + Żonex + syn
..............![]()
Zwykłe słowo: Dziękuję, to stanowczo zbyt mało. A nie znam słowa, którym mógłbym określić, swoje wrażenie i wdzięczność za to wszystko, co mnie spotkało Ola i Maćku z Waszej strony, jako Gospodarzy. (Jak zwykle już zresztą, bo to nie pierwszy przecież raz) Oczywiście cała oprawa tych wspaniałych dni to Towarzystwo, z jakim miałem prawdziwą przyjemność spędzić czas. Zostałem m. in. "tatą" super-gościa, którego mamę poznałem dopiero na zlocie
, zaopatrzeniowcem w cenny napój (nie mylić z alkoholem
), (standardowo już) najgłośniej chrapiącym, a przede wszystkim jednym z najszczęśliwszych ludków, którym udało się być wśród TAKICH i u TAKICH ludzi. Dziękuję!!!
Kastor jak Cię znam to na forum żeś się naprawdę rozwinął z wypowiedzia bo w realu to potrafisz nawijać![]()
do żobaczyska
p.s.a z tym chrapaniem to wiesz sam dobrze że to trochę naciągana teoria-są chrapiący gorzej
Szkoda tylko, że proboszcz się musiał skarżyć na ich zachowanie - zaspali na nieszporyprzemas81 pisze:no nie m ów ze poranny widok ksiiedza nie dzialal na ciebie zbawiennie