ja będę"mike_d" pisze:A kto sie wybiera za tydzień (13) do Wawy na pokaz nowej Delty? Informacje na www.lancia.pl
Zdjecia i filmy mile widziane.

Moderator: Wilkin
ja będę"mike_d" pisze:A kto sie wybiera za tydzień (13) do Wawy na pokaz nowej Delty? Informacje na www.lancia.pl
Zdjecia i filmy mile widziane.
Szkoda, bo mijałem Twoją Deltę 2x"mikee" pisze:Byłem na sekundkę na starówce. Nowy jestem w tym gronie więc chciałem poznać kilku forumowiczów/klubowiczów, ale niestety nie starczyło mi czasu.."Ubiq" pisze:Ale ciekawi mnie biała delta HPE z podkładkami klubowymi, która stała nie daleko od barbakanu.
Każda ostatnia niedziela miesiąca, godz. 17.00, ul. Zaruskiego - zapraszamy!"Kendzik" pisze:W tej części forum mnie jeszcze nie było. Z racji młodego stażu za kierownicą Lanci cały czas czekam na jakiś spocik :]
Tego...no...13 lipiec na Nowym Świecie to aktualne ? Nie chodzi mi o samą imprezę tylko mały zjazd członków tego forum. Jakieś miejsce gdzie mozna podjechać zaparkować ?? Albo jak ktoś wcześniej stwierdził dogadać sie z władzą oraz np. Lancia Polska coby podjechać bliżej ;]
Ja jestem z tych mniej cierpliwych. Ale widzę ze muszę cierpliwie poczekać :]"arkashka" pisze:Każda ostatnia niedziela miesiąca, godz. 17.00, ul. Zaruskiego - zapraszamy!"Kendzik" pisze:W tej części forum mnie jeszcze nie było. Z racji młodego stażu za kierownicą Lanci cały czas czekam na jakiś spocik :]
Tego...no...13 lipiec na Nowym Świecie to aktualne ? Nie chodzi mi o samą imprezę tylko mały zjazd członków tego forum. Jakieś miejsce gdzie mozna podjechać zaparkować ?? Albo jak ktoś wcześniej stwierdził dogadać sie z władzą oraz np. Lancia Polska coby podjechać bliżej ;]
:"pew" pisze:no i jest jeszcze ten Lancia Fashion Day 13tego na Nowym Świecie (Delta III) - ja się wybieram
a JNS jest co tydzień - można ustawić stałe miejsce zbiórki w soboty np. 19.45 Barbakan