Kręgle. 17 stycznia - niedziela. Kraków. Zapraszamy!!!
Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
Odp: Kręgle. 17 stycznia - niedziela. Kraków. Zapraszamy!!!
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW

Re: Kręgle. 17 stycznia - niedziela. Kraków. Zapraszamy!!!
No wiesz ty co Wujek! to ostatnie zdjęcie w galerii to mogłeś sobie podarować!
Ludzie sobie pomyślą coś jeszcze zdrożnego, a ja jestem po prostu taki zmęczony grą i emocjami!
Dziękuję i pozdrawiam w swoim i Tadka imieniu wszystkim przemiłym uczestnikom tych zawodów.
Tadek obiecuje swoje zdjęcia na jutro,jeszcze nie wiem gdzie je umieści ale dam znać.
Ludzie sobie pomyślą coś jeszcze zdrożnego, a ja jestem po prostu taki zmęczony grą i emocjami!
Dziękuję i pozdrawiam w swoim i Tadka imieniu wszystkim przemiłym uczestnikom tych zawodów.
Tadek obiecuje swoje zdjęcia na jutro,jeszcze nie wiem gdzie je umieści ale dam znać.
Odp: Re: Kręgle. 17 stycznia - niedziela. Kraków. Zapraszamy
Co Ty chcesz od tego zdjęcia? Po prostu jesteś zasłuchany w to co mówią inni. Zresztą wszyscy są w głębokiej zadumieJerry pisze:No wiesz ty co Wujek! to ostatnie zdjęcie w galerii to mogłeś sobie podarować!

W razie potrzeby, tak jak pisałem, zdjęcia od Tadka możesz mi podesłać emalią i ja je wrzucę.
Ale i tak Bufi znowu wymiata. Znowu zdjęcie spotkania!

Pozdrawiam
Wujek (p)
Wujek (p)

Odp: Re: Kręgle. 17 stycznia - niedziela. Kraków. Zapraszamy
Ok jak tylko będę miał to się podzielęwujekp pisze:Co Ty chcesz od tego zdjęcia? Po prostu jesteś zasłuchany w to co mówią inni. Zresztą wszyscy są w głębokiej zadumieJerry pisze:No wiesz ty co Wujek! to ostatnie zdjęcie w galerii to mogłeś sobie podarować!![]()
W razie potrzeby, tak jak pisałem, zdjęcia od Tadka możesz mi podesłać emalią i ja je wrzucę.

- mrs.raketa
- Klubowicz
- Imię: Żaneta
Super fotki:) Ale widzę, że wujek nie zamieściłeś wszystkich;) Dziewczynki z ogromną radością fotografowały wszystko, co sie tylko dało-nawet kwiatki w toalecie
(bo jak usłyszałam "tam jest dobre światło" )
W niedzielę było naprawdę super:) Cieszę sie z poznania nowych Klubowiczów
oraz z faktu zaliczonego debiutu na kręglach- nie było upadku, to najważniejsze:D
Co prawda, takiego ducha walki jak u Bufiego (zdjęcie nr1) w sobie nie odnalazłam, ale cóż, może kolejnym razem
Wszystkich pozdrawiam!!

W niedzielę było naprawdę super:) Cieszę sie z poznania nowych Klubowiczów

Co prawda, takiego ducha walki jak u Bufiego (zdjęcie nr1) w sobie nie odnalazłam, ale cóż, może kolejnym razem

Wszystkich pozdrawiam!!
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
...wake up...survive...go 2 bed...
...wake up...survive...go 2 bed...
- Watazka
- Odszedł od nas na zawsze
- Imię: Maciej
Ilu było rannych jak Bufi zapodawał?Luzik tam macie,W mojej wiosce są 2 tory ale kapcie trzeba wynajmowac,.A tu Ciocia w trampkach,Bufi w salamandrach.Ech prowincja.Kroją gzie się da.Na szczęście "bilardowiec "jestem.
A to Ci Macieju powiem, że nasze dziewczynki polubiły kręgle właśnie w Kołobrzegu... latem 2005 (musiałam szybko policzyć, bo pamiętam, że Julka miała 2,5 roku i trzeba było jej te kule nosić i de facto za nią rzucać
)
I tam właśnie były dwa tory... i te kulki na zielonym stole też
Ale butów to nam chyba wówczas nie kazali "najmować"
PS. Pozdrów Olę koniecznie!

I tam właśnie były dwa tory... i te kulki na zielonym stole też

Ale butów to nam chyba wówczas nie kazali "najmować"
PS. Pozdrów Olę koniecznie!
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds
... mam pytanko czy oby ta kula na foto nr.2 nie powracała do was??
fajnie to wygląda "nie nie"

Lancia k 2.0 20VT '99, VW Transporter T3 '81, Yamaha Thunderace '00
- Watazka
- Odszedł od nas na zawsze
- Imię: Maciej
Poprzednia wiadomośc kłamliwa,istnieje buda z 4 torami jeszcze,właśnie sprawdziłem.Niezmienia to faktu,że nie gram w coś czego nie rozumiem.W szachy nauczył mnie dziadek/niesamowitą miał cierpliwośc/.Więc zakładam,że w kręgle nauczy mnie wujek.Może byc p.
To jedyne znane mi miejsce (może dlatego że znam ich w sumie niewiele), w którym nie ma wypożyczalni "grzybów".Watazka pisze:A tu Ciocia w trampkach,Bufi w salamandrach.
Było i ciepanie w bilard. ale okazało się, że tymi małymi kulkami trudniej zbić kręgleNa szczęście "bilardowiec "jestem.

Polecam się mą całą obszerną osobąWięc zakładam,że w kręgle nauczy mnie wujek.Może byc p.

Światło może i dobre, ale wybrałem zdjęcia kojarzące sięjakoś z "tematem przewodnim"mrs.raketa pisze:Dziewczynki z ogromną radością fotografowały wszystko, co sie tylko dało-nawet kwiatki w toalecie (bo jak usłyszałam "tam jest dobre światło"

Pozdrawiam
Wujek (p)
Wujek (p)