Kąski warte uwagi.
- topcio
- Prezes Lancia Klub Polska
Re: Kąski warte uwagi.
Ponieważ teraz odnalazła się była legendarna właścicielkaRafako pisze:Cena od ostatniej aukcji sporo wzrosła,

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Co prawda nie jestem specjalistą od Abarthów A112, więc może wsjo wpariadkie, ale czy to aby na pewno jest Abarth A112, a nie stylizacja?
Felgi są nieoryginalne, w środku wygląda na to, że brak niektórych elementów wyposażenia, choćby zegarów oleju i voltomierza: tył auta pochodzi od siódmej, ostatniej serii, a przód z kolei od szóstej...
Pewnie jakiś spec od Abarthów potrafiłby rozwiać wątpliwości, przed ewentualnym zakupem konsultacja wskazana!
Felgi są nieoryginalne, w środku wygląda na to, że brak niektórych elementów wyposażenia, choćby zegarów oleju i voltomierza: tył auta pochodzi od siódmej, ostatniej serii, a przód z kolei od szóstej...
Pewnie jakiś spec od Abarthów potrafiłby rozwiać wątpliwości, przed ewentualnym zakupem konsultacja wskazana!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

jakiś czas temu (1.5~2 lata) był taki za ok 6 tys (z Francji) z przestawionym zawieszeniem - bodajże w Krakowie ?
Kolor raki sam, może znajdę gdzieś w domu zapisane ogłoszenie (sam się interesowałem).
Może ktoś się podjął reanimacji i mu się znudziło ?
Kolor raki sam, może znajdę gdzieś w domu zapisane ogłoszenie (sam się interesowałem).
Może ktoś się podjął reanimacji i mu się znudziło ?
- mac1us
- Klubowicz
- Imię: Maciek
Tak, było to auto do sprzedania w Krakowie, sprzedawał je tadzik128, auto było całe, kompletne i chyba nie miało przestawionego zawieszenia. Ten abarth sprzedał się do Nowego Sącza i będzie czekał na swoją kolej, bo nowy właściciel ma 3 124-ki spider, o jednej wiem, że jest bardzo nieszczęśliwa i chyba mu nie pisana
.

- Watazka
- Odszedł od nas na zawsze
- Imię: Maciej
A tutaj to do wyboru i koloru
Ta Dedra czy to aby nie ściema?
- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Niezły zestaw
Ta Flavia Jolly...na półce stała jak resorak cały żywot???

Ta Flavia Jolly...na półce stała jak resorak cały żywot???

Niezły towar ma ten dealerWatazka pisze:A tutaj to do wyboru i koloru

Klnę się na karafkę ojcóf, że jak dorosnę, to coś u niego kupię

Serdecznie pozdrawiam.
- ThemADI_NS
- Klubowicz
- Imię: Adam
Dlaczego ściema?Watazka pisze:Ta Dedra czy to aby nie ściema?

echhh którąś z tych gamm coupe bym przygarnął.... kto mi przywiezie do PL??
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Raczej - kto da radę dojechać Gammą do Pl 

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Nat

- Watazka
- Odszedł od nas na zawsze
- Imię: Maciej
Nigdy nie słyszałem o SW integrale,na dodatek z tym silnikiem i po lifcie.ThemADI_NS pisze:Dlaczego ściema?Watazka pisze:Ta Dedra czy to aby nie ściema?