...Nat ,"Nat" pisze:I co Trigo, teraz chodzisz łysy i bez brwi?
czy Ty - nie pchasz się do gipsu ?

...Nat ,"Nat" pisze:I co Trigo, teraz chodzisz łysy i bez brwi?
analogiczny z innym finałem"strang" pisze:Pewna para była świeżo po ślubie-dwa tygodnie temu było wesele.
Mąż jakkolwiek wielce w małżonce zakochany, nabrał ochoty by spotkać się ze starymi kuplami i poimprezować w ich ulubionym bare.
Zaczął się więc ubierać i mówi do żony:
-Kochanie wychodzę, ale wrócę niedługo.
-A dokąd idziesz?-zapytała żona.
-Idę do baru ślicznotko. Mam ochotę na małe piwo.
-Chcesz piwo mój kochany?-żona podeszła do lodówki,otworzyła drzwi i zaprezentowała mu 25 różnych gatunków piwa z 12 różnych krajów.
Mąż stanął zaskoczony i jedyne co zdołał wykrztusić z siebie to:
-Tak cukiereczku?ale w barze?no wiesz?te schłodzone kufle?
Nie zdołał dokończyć gdy żona mu przerwała:
-Chcesz schłodzony kufel-nie ma problemu-I wyjęła z zamrażarki wielki oszroniony kufel
Ale mąż, choć już blady z wrażenia nie dawał za wygraną:
-No tak skarbie,ale w barach mają takie pyszne przystawki?nie będę długo.
-Masz ochotę na przystawki misiu?-żona otworzyła szafkę,a w niej słone paluszki, orzeszki, pieczone skrzydełka, marynowane grzybki i wiele innych smakołyków.
-Ale kochanie?w barze?no wiesz?te męskie gadki, przeklinanie, niewyszukany język?
-Chcesz przekleństw ciasteczko? Więc pij topiwo z *** zmróżonego kufla i żryj te **** przystawki. Jesteś teraz do
ciężkiego żonaty i nigdzie
nie wyjdziesz!!! Pojąłeś ****?!!
Kobieta nic nie musi"marmal" pisze:DobreCiekawe co "Każda kobieta w swoim życiu musi" Może macie jakieś humorystyczne materiały
Też je kocham, mam w domu ale bym polemizował"maciej_ignys" pisze:Kobieta nic nie musi"marmal" pisze:DobreCiekawe co "Każda kobieta w swoim życiu musi" Może macie jakieś humorystyczne materiały
![]()
Kobieta moż robić co zechce![]()
.......byle było smaczne![]()
Unikaj tylko Borów Dolnośląskich - tam są ludzie taktowni ale surowo karzący"dunin" pisze:nie mam nic przeciwko ruchom kobiet..
.. byle by były rytmiczne?
...coś , tak przeciwko szeroko lansowanej polityce prorodzinnej !"grzole" pisze:Unikaj tylko Borów Dolnośląskich - tam są ludzie taktowni ale surowo karzący"dunin" pisze:nie mam nic przeciwko ruchom kobiet..
.. byle by były rytmiczne?![]()
Marco wszystko się zgadza, tylko dlaczego mi wyszła liczba 7 cyfrowa-he?"marco" pisze:Zrób to zadanie matematyczne a rezultat na pewno Cię zadziwi...
Trwa tylko 20 sekund.
Wszystko, co musisz zrobić to postępować zgodnie z instrukcjami
i przede wszystkim nie zaglądać na koniec zanim nie skończysz liczyć. *Zaczynamy!*
1. Pomyśl ile razy w ciągu tygodnia chciałbyś uprawiać sex.
2. Pomnóż wynik przez 50
3. Następnie dodaj 44
4. Następnie pomnóż przez 200.
5. Jeśli w tym roku miałeś już urodziny dodaj 108.
Jeśli nie dodaj 107.
6. Ostatni krok: od otrzymanego wyniku odejmij rok urodzenia
(np.1941, 1971, itd....)
Kiedy wykonasz już wszystkie działania powinieneś
otrzymać numer pięciocyfrowy?
*A więc:*
Pierwsza z 5 cyfr oznacza ile razy w ciągu tygodnia
chcesz uprawiać sex, prawda?
Ale to nie wszystko.
Ostatnie dwie cyfry wskazują ile masz lat.
Ale najlepsze jeszcze przed nami.
Druga i trzecia cyfra dają ....
POZYCJĘ KTORĄ NAJBARDZIEJ LUBICIE ŚWINTUCHY !