mrkura pisze:Krzysiek82 pisze:
Większy problem stwarzają te podświetlenia w sensie różnego działania, tzn. u mnie raz świecą wszystkie, innym razem świecą tylko dwie lub trzy (chodzi o podświetlenia przycisków elektrycznych szyb w panelu na drzwiach od strony kierowcy). Nie wiem od czego to zależy. Nie raz jak szybę opuszczę i zamknę, to świecą się wtedy dobrze, albo gaśnie któraś. Pełna dowolność. Rzadko mi świecą wszystkie 4.
u mnie to samo, ale podobno wystarczy podlutować styki i będą wszystkie świecić, ale jak na razie nie zabrałem się za to.
Nie, nie. Nie chodzi o to, że mam przepaloną żaróweczkę albo taką co nie styka nigdy. U mnie po prostu jest tak, że świecą różne układy. Co to znaczy? Otóż raz są podświetlone 3 przyciski, innym razem także 3, ale inne. Innym razem tylko dwa np. dolne, ale jak opuszczę szybę i zamknę, to świecą się już wszystkie. Na drugi dzień znowu loteria, jak to opisałem wyżej. Po prostu zawsze mi któraś nie świeci, ale potem ona świeci, a inna nie

.Nie wiem czy to zależy od zimnych lutów albo nie stykania. W sumie sprawdzę to.
Dudi pisze:Właściwie to nie wiem dlaczego u Ciebie świecą 2 minuty. U mnie wyłączają się po przygaśnięciu oświetlenia wewnętrznego kiedy zamknę samochód pilotem. Trwa to raptem 5-10 sekund.
Hmmm, tak mi się wydaje, bo też mnie to zastanowiło któregoś dnia. Zauważyłem, że po zamknięciu samochodu coś tam mi się świeci. Ale wydaje mi się, że po tej minucie-dwóch się wyłączyło. Sprawdzę to na dniach dokładnie licząc.