Moderator: Wilkin
Popadłeś w niełaskę?"Radicz" pisze:Ktoś mnie pominął...![]()
![]()
I to nawet 2 osoby
![]()
![]()
Na to wychodzi... Buuu..."grzole" pisze:Popadłeś w niełaskę?"Radicz" pisze:Ktoś mnie pominął...![]()
![]()
I to nawet 2 osoby
![]()
![]()
Oj Ty misiu mój kochany"grzole" pisze:A ja Cię lubię...
Kuuurde, no faktycznie zapomniałem..."rado" pisze:Radicz
nikt Cię nie pominął .
Zaproponowałem nowy termin , dlatego nie wpisywałem Cię na listę , bo może masz na ten czas inne plany,np: urlop i wypoczynek na Kajmanach
Króla możemy strzelić albo i jakiś destylat ale przytulania "na misia" nie będzie..."Radicz" pisze:Oj Ty misiu mój kochany"grzole" pisze:A ja Cię lubię...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
W tym terminie będę gdzieś pomiędzy morzem bałtyckim a pólnocnym (mam nadzieję, że na jeszcze na powierzchi"rado" pisze:Co tak słabo. Mało osób chętnych
Co do mnie to jeszcze nie wiem czy będę."rado" pisze:Co tak słabo. Mało osób chętnych
Suchar zapraszam 05.08 , bo 06.08 moja żonka zaplanowała wyjazd nad Bałtyk do Ustki.Mamy już rezerwację mieszkania"Suchar" pisze:Witam,5 filmuje wesele ale 6 przy odrobinie szczęścia by pasował.Dedra będzie odchudzona o jednego takiego na masce,choć moje dzieciaki chciały żeby zostawić smoka.Jak będe się wybierał to podasz RADO dokładny plan dojazdu od Gory Kalwarja.siemka