dobry pomysł...
co Wy na to ??
Moderator: Wilkin
dzwoniłam tam przed chwilą...myślałam, że moze dla wiekszej grupki są jakies zniżki ..ale niestety nie...myślę, że warto byłoby pojść...zobaczymy jaki odzew bedziemy mieć ....ile chętnych osób..."Nat" pisze:Ja mam rano studia, więc moja absencja-murowana. ale rano to chyba dobry pomysł, będzie gdzie zaparkować i ładnie Lancie sie beda prezentowac obok siebie. Kończę o 14, potem moge dołączyc w Wilanowie...
Jest tam stałym elementem ekspozycji. Ilekroć bylem w filii Muzeum Techniki na Żelaznej zawsze można było go tam zobaczyć. Polecam wycieczkę do 100licy i bliskie spotkania 3 stopnia z tym potworem."Luckyy" pisze:ma byc tez tam StratoPolonez !
ale tym razem maja go podobno odpalic ..."grzole" pisze:Jest tam stałym elementem ekspozycji. Ilekroć bylem w filii Muzeum Techniki na Żelaznej zawsze można było go tam zobaczyć. Polecam wycieczkę do 100licy i bliskie spotkania 3 stopnia z tym potworem."Luckyy" pisze:ma byc tez tam StratoPolonez !
huuurraaa......."Aga" pisze:Po drugie - mam wolną niedzielę więc jeśli o mnie chodzi to jestem za obiema częściami wycieczki.![]()
Bardzo chętnie Was zobaczę, bo już się trochę stęskniłam
:happyjump:
Ojeju, to i prezenciki będą"EWCIA" pisze:...huuurraaa.......oczywiście mini-kalendarzyk i nalepeczka identyfikacyjna...z utęsknieniem czekają na Naszą Agę... :happyjump: