Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
My jedziemy po wszystkim do Katowic więc jak znajdziecie kogoś kto Was podrzuci do Tych, to dwa miejsca zapewnimy Wam na powrótMonikaSW pisze:A my z Michałem (LybraSW) chcieliśmy się bardzo ładnie do kogoś uśmiechnąć, kto jechał by autkiem (z/przez Katowice), czy jeżeli będzie miał miejsce, ochotę i będzie tak miły to czy by Nas przygarnął do swojego autka?![]()
![]()
są sąbufi pisze: Czy skrzydełka do piwasą w ciągłej sprzedaży , czyli taki mega kubeł ciepłych przez cały wieczór ?
no ja myślęciociaE pisze:A właśnie - czy my nie będziemy tam na tyle długo, żeby zamówić coś na wejście i potem (za jakieś 2-3 godzinki) jeszcze coś (bo mi się trudno zdecydować).
szybko wiosna przyszła tej jesienibufi pisze:Oki więc wchodzimy w danie gorące małe goloneczki z pieczywkiem , chrzanikiem , musztardką i ogóreczkiem szt.2
z ogóreczkiem się nie liczymrkura pisze:szybko wiosna przyszła tej jesienibufi pisze:Oki więc wchodzimy w danie gorące małe goloneczki z pieczywkiem , chrzanikiem , musztardką i ogóreczkiem szt.2