ciociaE pisze:Tak patrzę na listę i coś mi się zdaje, że ten gość spod siódemki to ten sam co i pod 10
Wiem wiem... niestety czas na modernizację postu to 72 godziny o ile się nie mylę

pozdrawiam
Moderator: wujekp
ciociaE pisze:Tak patrzę na listę i coś mi się zdaje, że ten gość spod siódemki to ten sam co i pod 10
Jestem jak najbardziej za - ekipa pędząca z Małopolski niech przystanie na Orlenie - tylko o której godzinie się zjeżdżamy?wujekp pisze:Ekipie jadącej z Krakowa proponuję już tradycyjnie spotkanie na Orlenie za bramkami. Co prawda tepodniosły opłatę, ale do Jaworzna to w zasadzie nie ma alternatywy. My nie będziemy jechali z Krakowa, więc na nas nie czekajcie tym razem.
Wcale tego nie traktuję w kategoriach wpadkibargaw3181 pisze: Wiem wiem... niestety czas na modernizację postu to 72 godziny o ile się nie mylęteraz musiałbym prosić o zmiene moderatora
mam nadzieję że wybaczycie mi tą wpadkę
:D:D
pozdrawiam
Mówisz i masz. We współpracy z Ciociąbargaw3181 pisze:ciociaE pisze:Tak patrzę na listę i coś mi się zdaje, że ten gość spod siódemki to ten sam co i pod 10
Wiem wiem... niestety czas na modernizację postu to 72 godziny o ile się nie mylęteraz musiałbym prosić o zmiene moderatora
mam nadzieję że wybaczycie mi tą wpadkę
:D:D
pozdrawiam
jaren pisze:Witam,
Nigdy nie bylem na zadnym zlocie, ani lokalnym spocie. Jesli jest jeszcze miejsce to chetnie przyjade (1os.) poznac nowych ludzi i obejrzec w jednym miejscu tyle zacnych autek![]()
Pozdrawiam
Przybywaj. Tylko muszę Cię uprzedzić, że to strasznie wciąga ...jaren pisze:Witam,
Nigdy nie bylem na zadnym zlocie, ani lokalnym spocie. Jesli jest jeszcze miejsce to chetnie przyjade (1os.) poznac nowych ludzi i obejrzec w jednym miejscu tyle zacnych autek![]()
Pozdrawiam
jesteś z Chorzowa, więc zapraszemy do Jaworzna w tą sobote,jaren pisze:Witam,
Pozdrawiam
No to będzie na dwóch - dla mnie to też będzie pierwszy razjaren pisze:Witam,
Pozdrawiam
cocoon pisze:Z wielkim i nie utulonym żalem muszę donieść że niestety wypadam.Sprawy rodzinne
. Bawcie się grzecznie i do następnej razy no i oczywiście ŻYCZĘ WSZYSTKIM na ŚWIĘTA i NOWY ROK : tego co WY mnie
![]()
![]()
![]()
Witam raczej będzie nas trzech nowicjuszy jeśli wszystko uloży się po mojej myśli, to w sobotę melduję się razem z moim nowym nabytkiem (jestem właścicielem Lancii od miesiąca) w towarzystwie ''jarena'' w Jaworznie.kogut pisze:No to będzie na dwóch - dla mnie to też będzie pierwszy razjaren pisze:Witam,
Pozdrawiam![]()
Do zobaczenia
kogut