Sprzedaż Lancii w Polsce i w Europie
Sprzedaż Lancii w Polsce i w Europie w latach:1998-2008
Nat- oczywiście widzi sie inne auta ale idź do komisu np w sztutgarcie , inna marka to rarytas , tak więc po mercedesika tylko tam , zresztą nawet ładnego widziałem ,kombi z niebieskimi szybkami i jasnym wnetrzem
To jak tylko tak trochę pospamuję, żebyś wiedział Dudi, że ktoś ten wątek czyta 

homo homini Lancia (est)
Było: Dedra 2.0 ie, Kappa 2.0, Kappa 2.4 JTD
Jest: Delta II 1.6 8V (w rodzinie
)
Było: Dedra 2.0 ie, Kappa 2.0, Kappa 2.4 JTD
Jest: Delta II 1.6 8V (w rodzinie

- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Po liczbie osób, które odwiedzają ten temat wiem, że ktoś tam czyta..."darkobo" pisze:To jak tylko tak trochę pospamuję, żebyś wiedział Dudi, że ktoś ten wątek czyta

Interesujące tematy,takie jak ten czytam bardzo często ale nie zawsze coś napisze...
...jeśli chodzi o temat właściwy,jest wyraźny wzrost sprzedaży który cieszy!!!

...jeśli chodzi o temat właściwy,jest wyraźny wzrost sprzedaży który cieszy!!!
Była Lancia Delta Hpe 1.8 16v vvt
Była Kappa 2.0 16v T.
Jest Alfa Romeo 166 3.0 V6
Była Kappa 2.0 16v T.
Jest Alfa Romeo 166 3.0 V6
ogladałem oststnio nowa delte i jak dla mnie rewelacja , fajne auto dla rodzinki max 4 osobowej , musa porażka , na tylnej kanapie mało miejsca , ale i tak wszystko bije tesis , żonex został zauroczony 

Ciekawe jakie wyniki sprzedaży osiągnie na rynku europejskim nowa Delta ?? , ................... ale o tym dowiemy się za kilka miesięcy.......
A jesteś w stanie uchylić rąbka tajemnicy ile wyszło tych SW, bo ja znalazłem ilość coupe ale SW jakoś nie mogę"Sixt" pisze:Ciekawi mnie ile zostało wyprodukowanych Kapp z konkretnymi silnikami, znalazlem tylko w danych pininfariny ile wyszlo SW