...cosik długo - słaby transferwujekp pisze: ...
Jak zgram zdjęcia to wrzucę

Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
...cosik długo - słaby transferwujekp pisze: ...
Też chciałbym zobaczyć mimo iż sam nie dałem radystabraf pisze:...cosik długo - słaby transferwujekp pisze: ...
A gdzie w Krakowie jeździsz na klimę bo szukam jakiegoś dobrego miejsca. Koledzy z forum polecali dwa miejsca:MICHO pisze: W poniedziałek jeszcze tylko klima do dobicia i wymiany oleju w sprężarce oraz odgrzybienia
No to maciemarmal pisze:Też chciałbym zobaczyć mimo iż sam nie dałem radystabraf pisze:...cosik długo - słaby transferwujekp pisze: ...
A już nie przesadzaj!pani_bichoniowa pisze:Wujek, ale mi ujęcie zrobiłeś... nie mogłes w fotoszopie mi uda wyszczuplić...
I nie załamuj innych koleżanekMICHO pisze:A już nie przesadzaj!pani_bichoniowa pisze:Wujek, ale mi ujęcie zrobiłeś... nie mogłes w fotoszopie mi uda wyszczuplić...
Jest tak jak trzeba czyli dobrze i ładnie!
Już wyszczupliłempani_bichoniowa pisze:Wujek, ale mi ujęcie zrobiłeś... nie mogłes w fotoszopie mi uda wyszczuplić...
własnie. Patrz mój brzuch. Połowe ludzi zasłania bo źle stanąłem - bokiemwujekp pisze:Już wyszczupliłempani_bichoniowa pisze:Wujek, ale mi ujęcie zrobiłeś... nie mogłes w fotoszopie mi uda wyszczuplić...
![]()
![]()
![]()
![]()
PS. To nie forum anorektyczek![]()
A ile samochodów zapełnionych chipsamiRamzes_II pisze:własnie. Patrz mój brzuch. Połowe ludzi zasłania bo źle stanąłem - bokiemwujekp pisze:Już wyszczupliłempani_bichoniowa pisze:Wujek, ale mi ujęcie zrobiłeś... nie mogłes w fotoszopie mi uda wyszczuplić...
![]()
![]()
![]()
![]()
PS. To nie forum anorektyczek![]()