26.01.2008 - Spot noworoczny !

Grupa Mazowieckie

Moderator: Wilkin

Awatar użytkownika
Króciak
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Króciak » 29 sty 2008, 0:11

Widać, że dużo wniosło przejechanie sie kolumną przez miasto : yesyes : pomysł był trafny wiec można by z tego zrobić i "Lanciowską" tradycję :wink: szkoda, że sam nie uczestniczyłem ale następnym razem mnie nie zabraknie i dołącze sie parady drogowej :D

Awatar użytkownika
Ubiq
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Ubiq » 29 sty 2008, 0:19

"Krociak" pisze:Widać, że dużo wniosło przejechanie sie kolumną przez miasto : yesyes : pomysł był trafny wiec można by z tego zrobić i "Lanciowską" tradycję :wink: szkoda, że sam nie uczestniczyłem ale następnym razem mnie nie zabraknie i dołącze sie parady drogowej :D
Wierzymy bo brakowało nam Ciebie :P
Saab 9-5 2.0t | SilverArctic | ~230KM | 404Nm | Stage 3+ | Powered by CoobcioGarage

Była: Lancia Kappa 2.4 SW LX

Awatar użytkownika
Marcin
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Marcin » 29 sty 2008, 0:35

"pew" pisze: jechałem bezpośrednio za Tobą i mało się nie zlałem ze śmiechu jak widziałem jak próbowałeś go wyprzedzić - nosiło Cię od jednej krawędzi do drugiej :lol:
Na początku chcialem go wyprzedzic(póki jeszcze mialem ich w zasięgu wzroku) a później wychylałem się zeby zobaczyc gdzie pojechali, w koncu sie wkurzylem i puscilem Ciebie :wink: Ale fakt faktem bardzo chcialem go wyprzedzic :lol:
Była 2.4 jest 2.0

Awatar użytkownika
Zygi
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Zygi » 30 sty 2008, 9:27

"dunin" pisze:ja się w kolumny nie bawię, bo dacie gazu, a ja ze swoim 1.1 55KM będę wąchał po was spaliny :) no, chyba że przy 60 :wink: a kolumna z kapp, jak jeszcze mrygają światłami, sprawia takie wrażenie, że KAŻDY z drogi zjedzie
Przesadzasz. Przecież to nie wyścig tylko kolumna reprezentacyjna. Więc nikt tam nie szaleje. Kolumna jechała dość wolno, tyle że rozdzielały nas od czasu do czasu światła albo jakiś zabłąkany samochód innej marki, który sam nie wiedział gdzie chce jechać. Spokonie Twój malec dałby rade dotrzymać kroku. Dopiero podczas powrotu było troche inaczej :wink:
Od czasu do czasu kierowca Kappy 2.4jtd, Kappy 2.4jtd SW oraz Ducato 2.3jtd.
A na własność Kelly's MAGIC black;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Mazowieckie :::”