[/url]
Moderator: wujekp
Prześlij mi mailem info jak będziesz to Ci to skalkuluję jeśli to jakiś bardzo niestandardowy wariant miałby być. Ale od soboty po prostu to jest taka opcja.mawi pisze:Postaram się pojawić, chociaż na chwilę (sobota --> niedziela), bo napewno warto. Niestety mam tak napięte terminy, że nie mogę precyzyjnie określić "swojego wolnego czasu". Sprawa noclegu jest dla mnie nieistotna.Jakoś sobie poradzę.Liczę na piękną pogodę i przednią zabawę.To by było moje pierwsze ogólnopolskie spotkanie, oby tak się stało.Pozdrawiam wszystkich !!
Staaaary. Jak Ty sam organizujesz w terminach które Ci nie pasująDawid pisze:Czy wszystkie spoty i zloty muszą być organizowane w takich terminach gdy akurat nie ma mnie w PL?Zorganizuje ktoś coś co będzie zgodne z moim wolnym....Ech.
No akurat to było siłą wyższą.Nie miałem na to żadnego wpływu.wujekp pisze:Staaaary. Jak Ty sam organizujesz w terminach które Ci nie pasująDawid pisze:Czy wszystkie spoty i zloty muszą być organizowane w takich terminach gdy akurat nie ma mnie w PL?Zorganizuje ktoś coś co będzie zgodne z moim wolnym....Ech.
to nie licz na innych
To oczywiste, czasem życie zmusza nas do zmiany planów. Nie bierz wszystkiego tak poważnie. To był żarcik. No dobra - koniec OT.Dawid pisze:No akurat to było siłą wyższą.Nie miałem na to żadnego wpływu.wujekp pisze:Staaaary. Jak Ty sam organizujesz w terminach które Ci nie pasująDawid pisze:Czy wszystkie spoty i zloty muszą być organizowane w takich terminach gdy akurat nie ma mnie w PL?Zorganizuje ktoś coś co będzie zgodne z moim wolnym....Ech.
to nie licz na innych
prezesjm pisze:Ja jestem od piątku. Do zobaczenia.