[ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???

Róbta co chceta ;)
Awatar użytkownika
paśny
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający
Imię: Piotr

Re: [ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???

Post autor: paśny » 16 gru 2015, 1:57

Nat pisze:W zamian napiszę - zanim coś napiszesz - dowiedz się, jak wygląda prawda, jak wyglądają fakty.
Jak pisał Bułchakow w Mistrzu i Małgorzacie - fakt to najbardziej uparta rzecz na świecie...
Viva la macchina

Awatar użytkownika
darbo
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Darek

Post autor: darbo » 16 gru 2015, 6:11

paśny pisze:
Nat pisze:W zamian napiszę - zanim coś napiszesz - dowiedz się, jak wygląda prawda, jak wyglądają fakty.
Jak pisał Bułchakow w Mistrzu i Małgorzacie - fakt to najbardziej uparta rzecz na świecie...
Proponuje innego "klasyka", niejakiego Hegla G.W.F: :)

"Jeśli teoria nie zgadza się z faktami, tym gorzej dla faktów".

Bardziej pasuje.
były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD

Awatar użytkownika
Flyman
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Imię: Grzegorz

Post autor: Flyman » 16 gru 2015, 8:19

O rany!!!
Zbliżamy się do końca?

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
luka
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: luka » 16 gru 2015, 8:50

kolego Darbo przejedź się kilkadziesiąt stron wstecz i sam dojdziesz do konkluzji o budżecie i jego poprawkach i nowelach. Sam sobie po raz kolejny zaprzeczasz niestety. Nowelizacja budżetu była dość duża i najciekawsze jest w tym to, że deficyt jest podobny a po stronie wydatków jest dość kosztowny 22 mld program 500+, pytanie komu zabrali??
Podstawowa zasada, lepiej nie zabierać niż dawać.

Awatar użytkownika
darbo
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: darbo » 16 gru 2015, 9:21

luka pisze:kolego Darbo przejedź się kilkadziesiąt stron wstecz i sam dojdziesz do konkluzji o budżecie i jego poprawkach i nowelach. Sam sobie po raz kolejny zaprzeczasz niestety. Nowelizacja budżetu była dość duża i najciekawsze jest w tym to, że deficyt jest podobny a po stronie wydatków jest dość kosztowny 22 mld program 500+, pytanie komu zabrali??
Daj mi popracować. Popołudniu chętnie ustosunkuje się do manipulacji Twojego druha Jarka :lol:

Nie wiem za co konkretnie :roll: ale jakoś wyjątkowo Cię lubię :D
były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD

Awatar użytkownika
luka
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: luka » 16 gru 2015, 11:22

darbo pisze:
luka pisze:kolego Darbo przejedź się kilkadziesiąt stron wstecz i sam dojdziesz do konkluzji o budżecie i jego poprawkach i nowelach. Sam sobie po raz kolejny zaprzeczasz niestety. Nowelizacja budżetu była dość duża i najciekawsze jest w tym to, że deficyt jest podobny a po stronie wydatków jest dość kosztowny 22 mld program 500+, pytanie komu zabrali??
Daj mi popracować. Popołudniu chętnie ustosunkuje się do manipulacji Twojego druha Jarka :lol:

Nie wiem za co konkretnie :roll: ale jakoś wyjątkowo Cię lubię :D
Weź przestań bo jeszcze będę musiał trzymać sztandar każdego 10 -go.
Jak ci się podoba nowy pomysł zatrudniania w służbie cywilnej? Czym się teraz obronisz? :lol:

Awatar użytkownika
darbo
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: darbo » 16 gru 2015, 15:24

Jarku :)

Wróćmy do meritum naszej dyskusji. Ja odnosiłem sie do Twojej wypowiedzi:
Nat pisze:Od emocji wróćmy do faktów:
Deficyt budżetowy rządu PO (2015): 46 mld zł: :link:
Deficyt budżetowy w pierwszym roku rządów PiS (2016) 54,7 mld zł: :link:
Różnica to (nie jedyny) rachunek, który każdy z Was zapłaci za wygraną PiS w wyborach: blisko 9 mld złotych. Na czteroosobową rodzinę przypada ok 1000 złotych dodatkowej składki "na wygraną prezesa", którą będziesz oddawać wraz z odsetkami Ty i Twoje dzieci. Nie lepiej było za tego tysiaka wyremontować Lancię, zamiast przeznaczać go na populistów?
O tym dyskutujemy. Wyliczyłeś, że przeciętna Lanciowa rodzina straci z powodu zwiększania deficytu ok. 1000 złotych i że jest to zapłata za wygraną PIS w wyborach. Zapomniałeś dodać, że te 9 miliardów to sprawka PO/PSL. PIS autopoprawką powiększył te 9 miliardów tylko o 100 milionów. I co :?: :?: :?:

Taki drobiazg Jarku. :-?

Nie ma szans żebyś się wymigał od tego kłamstwa : czerwona : : czerwona : : czerwona :

Za Twoje główne kłamstwo dostajesz ode mnie trzech PINOKIÓW: : klam : : klam : : klam :

Nat pisze:Musisz być Darbo bardzo niepewny swoich racji, skoro czujesz się zmuszony do powtarzania ich po wielokroć i w różnych kolorach :)
Jarku :) Jestem wyznawcą poglądu, że "repetitio est mater studiorum" co w swobodnym tłumaczeniu brzmi: "dzięki powtarzaniu utrwala się wiedzę" lub "praktyka czyni mistrza". Dlatego powtarzam i dlatego koloruję ponieważ liczę na to, że zwiększy to szansę na dotarcie tych argumentów do Ciebie. Wiem... płonne nadzieje ale to w końcu Twoja strata. :roll:

Nat pisze:Masturbacja, którą się chwalisz, to podobno efekt niepewności siebie...
Odłóż Twój ulubiony "PORADNIK MAŁEGO PSYCHOLOGA" i przyjmij do wiadomości, że użyłem terminu MASTURBACJA w metaforycznym a nie dosłownym znaczeniu. Nie chodzi mi bynajmniej o TRZEPANIE KAPUCYNA czy też MIĘTOLENIE WACKA, lecz o najzwyklejszą w świecie intensywną wymianę faktów i opinii zakończoną obopólną satysfakcją. Termin zresztą stosowany i wymyślony przez Macieja Ignysa. :lol:

Jeżeli - jak mylnie twierdzisz - realna masturbacja jest efektem niepewności siebie, to czytając Twoje wpisy muszę stwierdzić, że chyba nigdy się nie masturbowałeś ( co jak mówi teoria i praktyka jest mało możliwe : gafa : ) Po prostu nie bywasz niepewny siebie, co wnioskuję z twoich wpisów :). Trochę to podejrzane. ;)
Nat pisze:Zupełnie niepotrzebnie - bo masz rację, faktycznie założenia budżetowe przygotował rząd Ewy Kopacz
Za pokrętne co prawda i pośrednie przyznanie mi racji odejmuje Ci jednego PINOKIA : klam : A więc obecnie posiadasz DWA: : klam : : klam :
Nat pisze:Dlatego PiS w trybie autopoprawki wywalił tamten budżet do kosza i wprowadził swój. Walnął dodatkowe 16,5 miliarda dodatkowych wydatków, dorzucił podatnikom niemal tyleż wyższych podatków.
Wypowiedź nie na temat. Dyskutujemy nie o wydatkach i wpływach lecz o ich proporcji, co ma związek z deficytem. Patrz wypowiedź główna. Poza tym PIS zrobił autopoprawkę do budżetu przygotowanego przez PO zachowując przy tym część głównych parametrów na takim samym poziomie, np. deficyt lub deficyt w relacji do PKB. Nie wywalił - jak twierdzisz - budżetu PO do kosza. :nono: Zmienił go. Patrz poniżej.
Nat pisze:
darbo pisze:PIS na ten moment zaakceptował plan PO i PSL i nie zwiększa deficytu. PIS będzie musiało zrealizować ten budżet i to PIS jak będzie taka wola lub konieczność będzie go mógł nowelizować
Zamiast nam tutaj kłamczuszkować :nono: , poszukaj informacji o jakże obszernej "autopoprawce" pis do budżetu, a pojmiesz, dlaczego to nieprawda. PiS nie zaakceptował planu poprzedników, tylko gruntownie go zmienił. Szczegóły w linku powyżej i w przepastnych czeluściach internetu.
Nie muszę szukać w internecie. Wystarczy, że kliknę w twój link a tam czytamy:

Jak podkreślił szef resortu finansów, wskaźniki makroekonomiczne pozostały bez zmian w stosunku do projektu budżetu na 2016 rok przesłanego do Sejmu przez rząd Ewy Kopacz. Projekt poprzedniego rządu zakładał, że deficyt miał być nie większy niż 54,6 mld zł. Z kolei deficyt sektora finansów publicznych miał również wynieść 2,8 proc. PKB, taki sam miał być wzrost PKB (3,8 proc.) i wskaźnik średniorocznej inflacji (1,7 proc.).

Ten sam poziom deficytu...no... 0 100 milionów większy; ta sama relacja deficytu do PKB, ten sam wzrost i taka sama założona inflacja. Z punktu widzenia naszej dyskusji ważne jest, że PIS na ten moment zwiększył deficyt o 100 milionów a nie o 9 miliardów jak sugerowałeś w pierwszej wypowiedzi. Więc nie jest tak jak twierdzisz, że PIS gruntownie zmienił projekt PO, zmienił zachowując wiele ważnych parametrów, w tym deficyt budżetowy. Nie wyrzucił go do kosza :!:
Nat pisze:1 twoje kłamstewko: dług publiczny na koniec 2014 roku wyniósł nie, jak piszesz, "ponad bilion", ale 826,7 miliarda. "Zgubiłeś" bagatela, 173 miliardy złotych na korzyść tezy, którą usiłujesz nam wmówić. No i jak tu traktować poważnie, ciebie i jakiekolwiek dane, które podajesz?
I tu Jarku za powyższą wypowiedź przydzielam Ci trzech PINOKIÓW : klam : : klam : : klam :

Dlaczego? Ponieważ nie pisałem o tym, że dług publiczny na koniec 2014 roku wyniósł ponad bilion lecz, że

"Dług publiczny za rządów PO/PSL wzrósł o około 100% z 500 miliardów do ponad biliona złotych. W ciągu 8 lat. W wartościach bezwzględnych. :-? "

W ciągu 8 lat Jarku, ponieważ tyle trwały rządy koalicji PO/PSL. Sam sobie odpowiedz na pytanie do kiedy rządziło PO.

Tutaj link.
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... 15613.html

Tutaj cytat:

"Tymczasem minęło właśnie pięć lat od momentu, w którym organizacja prof. Leszka Balcerowicza zawiesiła w centrum Warszawy licznik długu publicznego. Jak podaje FOR, wartość tzw. jawnego długu publicznego przekroczyła już bilion złotych. To obecnie 1.025,3 miliarda złotych, a do końca roku wzrośnie ona do 1.113 miliardów złotych. Oznacza to, że dług rośnie w tempie 477 milionów złotych na dobę, a więc ponad 5,5 tysiąca złotych na sekundę."
Koniec cytatu.

Tak więc mój drogi PINOKIO:

Informacja z września tego roku. Dług publiczny przekroczył bilion złotych.
i powtarzamy:
i znowu:
pinokio_by_takiz.jpg

Sorry, że znowu na kolorowo i z powtórkami ale inaczej się z Tobą nie da. :-?

Aktualnie masz pięciu PINOKIÓW: : klam : : klam : : klam : : klam : : klam :

Nat pisze:1 twoje kłamstewko: dług publiczny na koniec 2014 roku wyniósł nie, jak piszesz, "ponad bilion", ale 826,7 miliarda. "Zgubiłeś" bagatela, 173 miliardy złotych na korzyść tezy, którą usiłujesz nam wmówić. No i jak tu traktować poważnie, ciebie i jakiekolwiek dane, które podajesz?
Więc mój drogi Jarku: nie 826,7 miliarda a ponad bilion i nie ja "zgubiłem" bagatela 173 miliardy lecz TY.

Jak nie jest to odwracanie kota ogonem to co to jest :?: :?: :?:

Stan posiadania - PIĘCIU PINOKIÓW: : klam : : klam : : klam : : klam : : klam :

Nat pisze:2 twoje kłamstewko: Podobnie zgubiłeś kilkadziesiąt miliardów długu w roku 2007 (znów na swoją korzyść). To przykre, że chcesz byc traktowany poważnie, a jedynie drwinki i kolorki wychodzą ci spektakularnie. Prawda - już nie.
Odpowiadając na twoje kłamliwe twierdzenie główne ( patrz wypowiedź główna ) w ogóle nie pisałem o roku 2007. Odwracasz uwagę od własnych manipulacji. Dałbym Ci za to małego PINOKIA ale z racji tego, że posiadasz DS-a to się powstrzymam. Jako posiadacz kultowego Citroena - jesteś dla mnie gatunkiem chronionym. Władcą pierścienia... eee znaczy sie DSa :)
Nat pisze:3 twoje kłamstewko - liczysz straty z tytułu pożyczek platfusów, ale zapominasz, o ile wzrosło bogactwo Polski podczas ich rządów. Otóż PKB Polski wzrosło w latach 2007-2014 o kilkadziesiąt %. I na koniec 2014 wyniosło 547,8 mld dolarów. (według parytetu siły nabywczej nawet 959,8 mld$) A na koniec 2007 wynosiło 419,2 mld$ link do danych. Wniosek? W ciągu platfusiarskiej smuty Polska wzbogaciła się o 128,6 miliarda dolarów. ROCZNIE, nie za 7 lat!. Co daje 14 288 DOLARÓW na czteroosobową rodzinę, albo ~56,4 tys złotych! Przypomnę: rocznie!
Ile Lancii można by za to naprawić, kupić, odrestaurować? :)
Jarku bądź konsekwentny. Jeżeli ty dzielisz 9 miliardów deficytu i wyliczasz ile to rodzina przeciętnego lancisti straci to ja to samo robię z zadłużeniem ostatnich 8 lat PO/PSL.

Sugeruję to zresztą wypowiedzią "Idąc lanciowym tropem", czyli Twoim tropem. Jeżeli liczysz też wzbogacenie się przeciętnego obywatela za czasów rządów PO to załóż, że takie samo zjawisko zajdzie za rządów PIS, jeżeli tylko zrealizowany zostanie wzrost PKB.-, ergo przeciętny Lancisti nie straci tylko zyska również w roku 2016.

Nat pisze:Oczywiście, zaraz powstaje demagogiczne pytanie, że skoro tyle miliardów zarobiliśmy jako Polska, to czemu Rafako wciąż handluje starymi samochodami, zamiast nowymi z salonu?
Pomijając Twoją złośliwość wobec Olka to muszę stwierdzić rzecz następującą: to nie jest demagogiczne pytanie. To jest pytanie zdroworozsądkowe. Jeżeli jak twierdzisz przeciętna czteroosobowa rodzina wzbogaci się tylko w ciągu jednego roku o kwotę - bagatela - 56400 plenów, to ten obywatel ma prawo się zapytać:
1. K : cenzura : - ale jak to?
2. K : cenzura : ale gdzie to jest? :roll:

Nat pisze:
darbo pisze:Dzieląc to na liczbę obywateli wychodzi nam około 14 tysięcy złotych na łebka, co starczy już nie tylko na tysiakowy remoncik ale można zakupić za to Thesis : yesyes : :lol: : gafa : no...dobra...krzykacze... może taką, w którą trzeba jeszcze włożyć kolejne 10 kafli ale jednak Thesis. : buja w oblokach :
Słabo ci to dzielenie wychodzi bo 826,7-419,2= 407,5 , a nie 500. i dzielone na 38 milionów daje 10,7 tysiąca, a nie 14 tysięcy. Znów "zgubiłeś" blisko 100 miliardów, osobliwie zawsze na swoją korzyść. Czy naprawdę żaden "fakt" który podajesz, nie może byc zgodny z prawdą? Dobrze ci z tym?
Jednak musisz zrewidować swoje 826 miliardów do biliona pln. Więc jak pisałem "około" 500 miliardów trzeba podzielić przez liczbę mieszkańców. I tu popełniłem błąd bo przyjąłem 37 zamiast 38 milionów. Mea Culpa.

Jeszcze raz : 500 miliardów podzielone przez 38 milionów daje nam nieco ponad 13 tysięcy złotych i jest to bliższe moim 14 tsiącom niż Twoim błędnym 10,7.

Sory za kolorek ale...sam wiesz :smiech3:

Pozostajesz na poziomie PIĘCIU PINOKIÓW: : klam : : klam : : klam : : klam : : klam :
Nat pisze:Jak widać wyciąganie błędnych wniosków z własnych fałszywych danych opanowałeś do perfekcji. Fascynuje mnie taka łatwość samooszukiwania się, jaką prezentujesz. Czy w środku jest ci tak po ludzku głupio, czy wdrukowana propaganda przesłoniła wyrzuty sumienia?
Jak widać wyciągam prawidłowe wnioski z prawdziwych danych. Nie jest mi Jarku w związku z tym głupio. :D

I jak Ty albo ktokolwiek zaraz zarzuci mi kłamstwo albo brak kontaktu z faktami to poproszę o konkret: gdzie i kiedy coś takiego się mi przydarzyło?

Najlepiej cytat :-? :roll: Jestem tu od początku tej dyskusji. Wszystko jest zapisane. Jeżeli ktoś ma mi coś do zarzucenia w dziedzinie faktów, to proszę:

1. Konkretny cytat z moją wypowiedzią.
2. Odwołanie się do obiektywnych danych - np. link.

Ja potrafię się przyznawać do błędów i jeżeli zajdzie taka konieczność, to uczciwie to zrobię.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JARKU :)
TWÓJ WYNIK KOŃCOWY: : klam : : klam : : klam : : klam : : klam :
pinocchio-vacation-beach-sea-lighthouse-happiness-tea-scarf-937x501.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 16 gru 2015, 22:12 przez darbo, łącznie zmieniany 5 razy.

Awatar użytkownika
_Rafako_
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Olek

Post autor: _Rafako_ » 16 gru 2015, 19:47

darbo pisze: Pozostajesz na poziomie PIĘCIU PINOKIÓW: : klam : : klam : : klam : : klam : : klam :
darbo, szacun : ok2 : : ok2 : : ok2 : Postarałeś się i zadałeś sobie dużo trudu :!: Oczywiście, Twoja wypowiedź nic nie zmieni, bo Jarek do błędu nie przyznał się nigdy nawet wtedy gdy był ledwie członkiem lokalnej grupy przedszkolnej, natomiast miło popatrzeć, jak próbujesz szlifować i dłutować pinokiowy nosek... niestety, on wciąż rośnie i rośnie... zupełnie jak po braveranie : gafa : : gafa : : gafa : :D Dlaczego tak jest :?: Otóż dlatego, że:
1. Jarek ma zawsze rację :!: :!: :!: *
Serdecznie pozdrawiam.

*- nawet jeśli nie, patrz punkt 1.
Jest: Mercedes W123 200D '83 + Ford Mustang V ’06 + Mini Cooper ’05 + Skoda Superb 2.0 4x4 ’24...
Były: K SW 2.4 20V, Lybra SW 2.0 20V, K 2.0 20V x 2, Y10 bicolore, K 2.0 20VT, Thema 2.0 16V x 2, Delta II 1.6 8V, Y 1.2 8V, Y 1.2 16V, Y10 Selectronic, Delta HPE 2.0 16V bicolore, K 2,4 20V, Thesis 2.0 20VT...

Awatar użytkownika
Dudi
Członek Zarządu LKP
Członek Zarządu LKP
Kontakt:

Post autor: Dudi » 16 gru 2015, 19:51

Darbo ode mnie masz pięciu, tych no tam :pifko2: :pifko2: :pifko2: :pifko2: :pifko2:
Ja też "uwielbiam" to Jarkowe (zbieżność imion przypadkowa : zawstydzony : ) odwracanie kota ogonem :roll: : gafa :

A tak w ogóle...

PS. Nie pochwalam wielu poPiSów partii większościowej, ba nigdy na nią nie głosowałem, ale miło patrzeć jak "komunistycznemu (czy tam okrągłostołowemu) establishmentowi" pali się grunt pod nogami.
Dudi
Fiat Brava 80 16v SX / Alfa Romeo 156 2.0 16v Selespeed / Lancia Lybra SW 1.9 JTD 115 LX Verde Olimpia
Alfa Romeo Giulietta 1.4 Multiair 170KM Distinctive
Fiat Fullback 2.4 MJ LuxNAV 180KM
Nysa Towos 522 '86 (do poprawek) / YAMAHA YZF-R6 (eeeeeeeRRRRRRrrrrr sześć)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
faraon
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Imię: Andrzej

Post autor: faraon » 16 gru 2015, 20:36

_Rafako_ pisze:..... Oczywiście, Twoja wypowiedź nic nie zmieni, bo Jarek do błędu nie przyznał się nigdy nawet wtedy gdy .......
Otóż dlatego, że:
1. Jarek ma zawsze rację :!: :!: :!: *

*- nawet jeśli nie, patrz punkt 1.
No cóż ... nie pozostaje mi nic innego, tylko potwierdzić powyższe.

Nie jest mi/nam błądzić, mylić się /ot taka ludzka twarzo-rzecz : gafa : /, lecz umieć stanąć z tymże "face to face" .... - tak się rozmarzyłem.
Ale do rzeczy - TOto wymaga odwagi. Zwykłej. Ludzkiej. A ile można zyskać w oczach innych :?: :roll: Można też s-/tracić ... : beczy :

A ku : cenzura : a miałem się nie odzywać w tej epopei tematycznej. Głupi c : cenzura : j jestem. A co - nie wolno mi :?: :lol:
Samochodem kieruje głowa. Ręce i nogi to tylko robole ...
Niewidomy może jeździć samochodem ..... - jako pasażer ....

ZAPRASZAM DO SKLEPIKU KLUBOWEGO - TAKICH GADŻETÓW NIE KUPISZ NIGDZIE :!: :!: :!: <<<- klik

Kappa Coupe 3.0 24v automat nr 191 - 1997 - KLIK
FIAT Croma II; 2.4 M-Jet automat - 2008 - KLIK
była =>Kappa SW 2.0 20v + LPG - 1997 - KLIK
była =>Delta HPE 1,6 + LPG Vialle - 1999 - KLIK
Były: Syrena 105 (1974, 1979); PF 125p (1980, 1987); Polonez (1989); MB W123 (1983); Palio weekend (1998); IVECO TD (1998)

Awatar użytkownika
Bartek-Lodz
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Bartek
Kontakt:

Post autor: Bartek-Lodz » 16 gru 2015, 21:19

Panowie i Panie chwila przerwy - Rychu Petru ze swoją nowoczesną ma już 30,9 % poparcia i wyprzedza PIS.
http://fakty.interia.pl/polska/news-son ... e=fb_share

Myślę, że po weekendzie będzie to już z 50% a po świętach 70%.
Wynajem aut, auta do ślubu - imprezy okolicznościowe - pojazdy zastępcze z OC sprawcy - pomoc w dochodzeniu roszczeń od ubezpieczycieli
Kappa 3.0 V6 1999 [204KM] AUTOMATIC ZF PB+LPG, Thesis 3.0 V6 2002 [215] PB+LPG, Thesis 3.2 V6 2003 [230KM] PB+LPG, Thesis Sportiva 2006 [200KM], Thesis Sportiva 2008 [185KM], Thesis 2.4 JTDm 2007 [185KM], Thesis 2.4 JTDm 2008 [185KM], Phedra 2.0 JTD 2005 [110KM], Citroen C8 2.0 JTD 2005 [109KM], Audi A6 C7 2.0 Ultra 2014 [190KM], Audi A8 D3 3.0 2008 [300 KM], Audi S8 D3 5.2 2007 [520 KM],Porsche Cayenne Turbo S 2003 [550 KM]

Awatar użytkownika
Art92
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Artur

Post autor: Art92 » 16 gru 2015, 21:21

Bartek-Lodz pisze:Panowie i Panie chwila przerwy - Rychu Petru ze swoją nowoczesną ma już 30,9 % poparcia i wyprzedza PIS.

Nie zdziwi mnie 110% na Wielkanoc :lol:
VW Sweter 1.9 TDi. Od czasu do czasu ujeżdżam Chevrolet Cruze 1.6

Awatar użytkownika
Dudi
Członek Zarządu LKP
Członek Zarządu LKP
Kontakt:

Post autor: Dudi » 16 gru 2015, 21:43

Dajcie spokój, Ryszard jest zajęty!!!

Obrazek
Dudi
Fiat Brava 80 16v SX / Alfa Romeo 156 2.0 16v Selespeed / Lancia Lybra SW 1.9 JTD 115 LX Verde Olimpia
Alfa Romeo Giulietta 1.4 Multiair 170KM Distinctive
Fiat Fullback 2.4 MJ LuxNAV 180KM
Nysa Towos 522 '86 (do poprawek) / YAMAHA YZF-R6 (eeeeeeeRRRRRRrrrrr sześć)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: belial666 » 16 gru 2015, 21:49

Bartek-Lodz pisze:Panowie i Panie chwila przerwy - Rychu Petru ze swoją nowoczesną ma już 30,9 % poparcia i wyprzedza PIS.

A potem spakować i w kosmos galaktikesos... Niech tam rządzą na skalę galaktyczną...:)
Nr. telef. 501259455

Awatar użytkownika
darbo
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: darbo » 16 gru 2015, 21:52

ryszard.jpg
: yesyes : : yesyes : : yesyes :
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Hyde Park :::”