Będą następnetomek pisze:Pierwszy zjazd sie nie liczyKondziu pisze: oboje mamy pierwszy zjazd w tym samym terminie co Morsko![]()

Moderator: wujekp
Będą następnetomek pisze:Pierwszy zjazd sie nie liczyKondziu pisze: oboje mamy pierwszy zjazd w tym samym terminie co Morsko![]()
A psorzy pier...3po3 bo są jeszcze wakacyjni i maja tzw. miękki startjakubg pisze:Będą następnetomek pisze:Pierwszy zjazd sie nie liczyKondziu pisze: oboje mamy pierwszy zjazd w tym samym terminie co Morsko![]()
A na pierwszym są i tak nudy bo przyjadą wszyscy.
Po wypowiedzi Kondzia najpierw długo wyrzucałem sobie, że byłem bardzo niesolidnym studentem acz wypowiedzi pozostałych kolegów utwierdziły mnie w przekonaniu, że jednak nie zaniżałem średniej wykazując się stosunkiem do pierwszych zjazdów...jakubg pisze:Będą następnetomek pisze:Pierwszy zjazd sie nie liczyKondziu pisze: oboje mamy pierwszy zjazd w tym samym terminie co Morsko![]()
A na pierwszym są i tak nudy bo przyjadą wszyscy.
Hehe a to dobreRafako pisze: ...typowo przerywanym![]()
No proszę! Zatem trzymamy kciuki za przyjazd. Z ładunkiem lub bez - liczy się BYĆ i móc poznać się osobiściebomal23 pisze:Nie chcę zapeszyć, ale powinienem być w sobotę. Nadal negocjuję z rodzinką.
P.S. Mam obiecane od szefostwa pewnego browaru kilkadziesiąt piw. Jak przyjadę, to z super browcem.
Serdecznie zapraszamy. Zawsze miło kogoś poznać nowego!Pietia pisze:Ja mam pytanie jako świeży forumowicz i od niedawna dumy posiadacz Kappy, czy można zajrzeć do Was na zlot tylko na sobotę (i to nie na całą) poznać brać lancistów? Bo najprawdopodobniej będę w ten weekend na jurze z racji mojego dziwnego hobby- grotołazem jestemi to akurat tereny moich wypadów. Pytam bo jestem świeży w temacie a ja wiadomo kto pyta nie błądzi.
Zapraszamy, zapraszamyPietia pisze:Ja mam pytanie jako świeży forumowicz i od niedawna dumy posiadacz Kappy, czy można zajrzeć do Was na zlot tylko na sobotę (i to nie na całą) poznać brać lancistów? Bo najprawdopodobniej będę w ten weekend na jurze z racji mojego dziwnego hobby- grotołazem jestemi to akurat tereny moich wypadów. Pytam bo jestem świeży w temacie a ja wiadomo kto pyta nie błądzi.
silnik pracuje ale nie nadaje się do szybszej jazdy bo zrobiony na tanich częściach, aby chodziłpew pisze:Stratopolonez ma znów silnik OK? Super