Super to zrobiłeś

Gratki

Ja bym chyba poprosił admina aby umieścił to na pierwszej stronie

Moderator: wujekp
Super to zrobiłeś
Nie ma takiej potrzeby ani wymogu-zresztą pod lanciaklub czasami mam problemy z logowaniem."Taz" pisze:zoom, oficjalnym adresem klubu jest www.lanciaclub.com.pl - to on jest podawany na kalendarzykach. Zmień to na plakacie jeśli możesz i wtedy myślę że dałoby radę wkleić plakat na pierwszej stronie tematu.
Mysle ze sie Ubiq nie obrazi... napisalem kto jest autorem tej fotki"marco" pisze: ...inicjatywa godna .
Pamiętaj o prawach autorskich "Ubiqa"
Zmieniłem.."Taz" pisze:zoom, oficjalnym adresem klubu jest >http://www.lanciaclub.com.pl
fajowe"zoom" pisze:Mysle ze sie Ubiq nie obrazi... napisalem kto jest autorem tej fotki"marco" pisze: ...inicjatywa godna .
Pamiętaj o prawach autorskich "Ubiqa"
Zmieniłem.."Taz" pisze:zoom, oficjalnym adresem klubu jest >http://www.lanciaclub.com.pl
Pozdrawiam
Prezesie 10zł to od osoby - bo ja tak to rozumiem."romlen" pisze:Jeszcze do tego co Tomek napisał muszę dodać istotną rzecz! Mianowicie koszty wodzireja, organizacji, nagłośnienia, dodatkowych opłat ponosimy w całości MY! Stąd osoby które mają w planach przyjazd tylko na dzień oficjalny tj sobota proszeni są o dokonywanie wpłat na konto klubowe opłaty za zlot w wysokości 10 zł. Pamiętajcie - liczymy na Waszą uczciwość! Inaczej koszty będziemy musieli pokryć z własnej prywatnej kieszeni.
do 25maja 10zł od osoby dzieci gratis"Fugaz" pisze:Spytam tak bardzo nieśmiało, jak się zdecyduję wpaść na dzień oficjalny z moją żonką i maleństwem. Muszę pogadać z żoneczką na ten temat bo zlot tylko jakieś 200 km od nas, a fajnie by było was poznać, a szczególnie tych których posty najczęściej mi się przewijają, to jedyne co to muszę wysłać po 10PLNów na koszty organizacyjne kapelki i wodzireja? A ognisko też będzie bo widziałem, że są 2 opcje, alenie wiem co i jak, no i najważniejsze do kiedy muszę się zdecydować bo lipiec już tuż tuż.
- sie nie da - to , nie jest możliwe !"darkobo" pisze:Trochę sie pogubiłem.
Czy jeśli przyjechałbym tylko na sobotę (bez noclegu) ....