Ewcia i Radicz-to mamy coś pośredniego między Thelma i Louise, a Tango i Cash.
Moderator: Wilkin
zmieniłam...bo wielkie litery i do tego zielone "raziły" oczy...darkobo pisze:A przy okazji EWCIA stała się EwciąNiby nic, ale jakoś tak inaczej
W sumie to ja tylko drobny robaczek jestem i nie mnie tu decydować. Ale możesz wziąć pod uwagę, że Ewci to każdy z nas zna wiele, a EWCIA była jedna, jedyna"Ewcia" pisze:zmieniłam...bo wielkie litery i do tego zielone "raziły" oczy..."darkobo" pisze:A przy okazji EWCIA stała się EwciąNiby nic, ale jakoś tak inaczej
ale jak chcesz zmienię na poprzednią wersję...
wedle życzenia zmienione..."darkobo" pisze:W sumie to ja tylko drobny robaczek jestem i nie mnie tu decydować. Ale możesz wziąć pod uwagę, że Ewci to każdy z nas zna wiele, a EWCIA była jedna, jedyna"Ewcia" pisze:zmieniłam...bo wielkie litery i do tego zielone "raziły" oczy..."darkobo" pisze:A przy okazji EWCIA stała się EwciąNiby nic, ale jakoś tak inaczej
A jestes w stanie zmienic mizoginiczne Reprezentant na feministyczne Reprezentantka?"EWCIA" pisze:wedle życzenia zmienione..."darkobo" pisze:W sumie to ja tylko drobny robaczek jestem i nie mnie tu decydować. Ale możesz wziąć pod uwagę, że Ewci to każdy z nas zna wiele, a EWCIA była jedna, jedyna"Ewcia" pisze:zmieniłam...bo wielkie litery i do tego zielone "raziły" oczy..."darkobo" pisze:A przy okazji EWCIA stała się EwciąNiby nic, ale jakoś tak inaczej
"Nat" pisze:A jestes w stanie zmienic mizoginiczne Reprezentant na feministyczne Reprezentantka?
Grill okraszony piwem sponsorowanym przez Przedstawicieli?"Radicz" pisze:UWAGA- wydaję pierwszy dekret przedstawiciela LKP na Mazowszu: wraz z rozpoczęciem wiosny w co drugą niedzielę integrujemy się przy grillu i![]()
Jeśli pogoda dopisze, to nawet częściej...
![]()
Joł!![]()
Pozdrawiam, Radicz
Eeee... raczej ze składek- już wymyśleliśmy oddzielny fundusz na ten celgrzole pisze:Grill okraszony piwem sponsorowanym przez Przedstawicieli?