Spot Mazovia Squad- 19.11.2006
Moderator: Wilkin
a gdzie to jest bo z warszawą to jestem nas bakier .Bo chyba będe na giełdzie foto w stodole.Larry mnie odszczeli za zaślepke do aparatu,ale cotam najwyzszy czas się pokazać
SUCHAR 696 019 770
Zapraszamy!!!"BladeRunner" pisze:hmmm - po rozmowach z Radiczem - może i pare osób Alfami wpadnie na wasz SPOT (o ile nie macie nic przeciwko)
Pozdrawiam

mam nadzieję, że reszta naszego stałego składu też się pojawi!!!

kiedyś Kappa Blue Lady - obecnie Coupe 20VT 

Tak więc...
1. Tuptuś
2. Nat
3. Dellti
4. Ewcia
5. Aga
6. Bolger
7. Nex34
8. Pew
9. Radicz
10. Polsak
11. BladeRunner
12. Suchar
13. ?
Ciekawe, czy wszyscy dotrą
Jeśli tak, to wyjdzie nam mega zlot i trzeba będzie jakiś przejazd przez miasto zrobić
Pozdrawiam, Radicz.
1. Tuptuś
2. Nat
3. Dellti
4. Ewcia
5. Aga
6. Bolger
7. Nex34
8. Pew
9. Radicz
10. Polsak
11. BladeRunner
12. Suchar
13. ?
Ciekawe, czy wszyscy dotrą

Pozdrawiam, Radicz.
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
a WEŹMIECIE Y10? (Kapelusz też
)

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

No raczej małe szanse"Nat" pisze:a WEŹMIECIE Y10? (Kapelusz też)

Ale nie mówię NIE

Pozdrawiam, Radicz.
ale dzie to jest jak dojechać ,konkretne wskazania i jakowyś telefon bo jak się pobubie to amen. 

SUCHAR 696 019 770
Blue City jest przy Dworcu Zachodnim, w Alejach Jerozolimskich- taki ogromny moloch z niebieską kopułą"Suchar" pisze:ale dzie to jest jak dojechać ,konkretne wskazania i jakowyś telefon bo jak się pobubie to amen.

A spotykamy się w garażu podziemnym. Na PW wysyłam Ci tel. do siebie.
Pozdrawiam, Radicz.
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
suchar, a zeszłej wiosny to nie tobie tłumaczyłem jak dojechac do Blue City?"Suchar" pisze:ale dzie to jest jak dojechać ,konkretne wskazania i jakowyś telefon bo jak się pobubie to amen.
Pozdrawiam
Nat
Nat

No to i ja się pojawie. Chętnie poznam klubowiczów z Mazowsza
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Łoł... super"KriSSo" pisze:No to i ja się pojawie. Chętnie poznam klubowiczów z Mazowsza
Pozdrawiam

1. Tuptuś
2. Nat
3. Dellti
4. Ewcia
5. Aga
6. Bolger
7. Nex34
8. Pew
9. Radicz
10. Polsak
11. BladeRunner
12. Suchar
13. KriSSo
14. ?
Wciąż mi kogoś brakuje na tej liście, koledzy Rado i Larry...

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Że o Jeremiaszu, co ostatnio sie gdzies ulotnił, nie wspomnę...
Pozdrawiam
Nat
Nat

A ja dodam że w blue city są gokarty, więc może jakieś wyścigi?? Jestem tam stałym bywalcem to może jakies zniżki sie załatwi 

Hmm. Jak Mazovia squad to ja i Kasiunia też mamy zamiar się pokazać. Daaaawno już nie widzieliśmy się.Miło będzie poznać nowych miłośników Lanci.Patrząc na liste to w Warszawie chyba takiego spotu jeszcze nie było.Oby oczywiście frekwencja dopisała.Szkoda Radicz że nie wpadniesz nowym nabytkiem ale myślę że będzie okazja jeszcze to cacko zobaczyć 

Pozdrawiam
Mariusz z Warszawy.
Lancia Kappa 2.4 LX 98r (LPG)
502-535-995
Mariusz z Warszawy.
Lancia Kappa 2.4 LX 98r (LPG)
502-535-995
No Maniuś- wiedziałem, że nas nie zawiedziesz
No to mamy:
1. Tuptuś
2. Nat
3. Dellti
4. Ewcia
5. Aga
6. Bolger
7. Nex34
8. Pew
9. Radicz
10. Polsak
11. BladeRunner
12. Suchar
13. KriSSo
14. Maniek + Kasia
15. ?
Chyba jednak wpadnę potworkiem Y10, bo nie załatwiłem wszystkich części i odstawię go do warsztatu dopiero w przyszłym tygodniu
Jednak wciąż uważam, że troszkę wstyd pokazać się takim nieodszykowanym autem...
Ale fakt faktem- takiego spotu lokalnego jeszcze nie było!!!
Pozdrawiam, Radicz.

No to mamy:
1. Tuptuś
2. Nat
3. Dellti
4. Ewcia
5. Aga
6. Bolger
7. Nex34
8. Pew
9. Radicz
10. Polsak
11. BladeRunner
12. Suchar
13. KriSSo
14. Maniek + Kasia
15. ?
Chyba jednak wpadnę potworkiem Y10, bo nie załatwiłem wszystkich części i odstawię go do warsztatu dopiero w przyszłym tygodniu

Ale fakt faktem- takiego spotu lokalnego jeszcze nie było!!!
Pozdrawiam, Radicz.
Size does matter! Mazovia Gangsta Squad"Radicz" pisze:Ale fakt faktem- takiego spotu lokalnego jeszcze nie było!!!

Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT