W Sielpi był mecz Zarząd kontra Reszta Świata.Dudi pisze:Chyba był w Sielpii???...
![]()
![]()

Moderator: wujekp
W Sielpi był mecz Zarząd kontra Reszta Świata.Dudi pisze:Chyba był w Sielpii???...
![]()
![]()
Zarząd, którego skład reprezentowali wyłącznie...południowcywujekp pisze:W Sielpi był mecz Zarząd kontra Reszta Świata.Dudi pisze:Chyba był w Sielpii???...
![]()
![]()
Tak , dlatego zaznaczyłem że mają to być ekipy mieszane , nie koniecznie małżeństwa .zygmunt1 pisze:A czy jest opcja z Jodłowego Dworu pożyczenia żony, bo moja jeździ tylko po mnie ?
No właśnie ja też tylko ......... po mężu jeżdżęzygmunt1 pisze:A czy jest opcja z Jodłowego Dworu pożyczenia żony, bo moja jeździ tylko po mnie ?
Drugi kierowca ma być po prostu w spódnicy? Nie jest ważna jego/jej płeć?MiroMiglia pisze: a kierowcę w spódnicy można wynająć ,
Pozdrawiam.
W założeniu jest to turniej a więc suma wyników osiągniętych we wszystkich dyscyplinach będzie stanowić o zwycięzcy .Tomzik pisze:Czy te wszystkie dyscypliny to jeden konkurs (tzw. wielobój) czy można startować jedynie w poszczególnych dyscyplinach?
Jeśli można to rezerwowałbym kierowcę.MiroMiglia pisze:Tak , dlatego zaznaczyłem że mają to być ekipy mieszane , nie koniecznie małżeństwa .zygmunt1 pisze:A czy jest opcja z Jodłowego Dworu pożyczenia żony, bo moja jeździ tylko po mnie ?
Ale również można zgłosić żonę jako członka ekipy a kierowcę w spódnicy można wynająć , forma rozliczenia - nie wnikam![]()
Pozdrawiam.
Wystawiamy do turnieju 3 -osobową ekipę , tzn. pan + pani + dziecko .Wilkin pisze:Ja to się odrobinkę pogubiłem.
i po proszę o wyliczenie dyscyplin w punkcikach![]()
Akwen wodny mamy do własnej dyspozycji , dzieci pod opieką dorosłych i taka też będzie odpowiedzialność .Wilkin pisze:Moja Córa pyta się, czy trzeba mieć kartę pływacką do uczestniczenia w pływaniu ?
Na tym polega siła drużyny, do każdej dyscypliny wystawiamy najlepszych przedstawicieliWilkin pisze: - a córka za*****do tego właśnie zdała ową kartę i dlatego mnie drąży z tematem
Po za tym naprawdę nie wiem kto tu miałby kogo pilnować