Mozliwe, że wpadlibyśmy z LybrąSW i Moniką SW- ale to jeszcze nic pewnego.
Buziaki.
Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
No właśnie, nim doczytałam to i o takiej wersji pomyślałam - w towarzystwie i ekonomiczniej i sympatyczniej, a ponieważ dla chcącego .... trzymam kciuki (pewnie nie tylko jamrs.raketa pisze:kurcze... a my nadal nie wiemy.. Nasza Lucy domaga się nowego sprzęgła i nie można jej przegadać, żeby sobie żartów nie robiła![]()
Mozliwe, że wpadlibyśmy z LybrąSW i Moniką SW- ale to jeszcze nic pewnego.
Buziaki.
Fajnie by bylo Oskarek mial by kolegeSquadraEvo1 pisze:Witam!
Chciałbym się pojawić na kręglach z synem, mam nadzieję że nic nie wypadnie![]()
Krzysztof
Wpadaj Lybra a co robimy na spotkaniach?.....przyjedz to sie przekonaszJakuda pisze:Ja również zastanawiam się nad przybyciem, bo mieszkam 3min od tego hotelu.
Byłbym z dziewczyną, i może jeszcze z dwójką znajomych- jeśli nie posiadacze Lucyn też są mile widziani:]
Jaki będzie koszt tej imprezy?
Czy faktycznie w tyle osób da rade coś zagrać?
co zwykle robicie na tych zlotach? wpaść Lybrą czy nie zajmować miejsc parkingowych?
Pozdrawiam
Przybądź jak chcesz, możesz ze znajomymi. Bez samochodu możesz jakiegoś browara wysączyć.Jakuda pisze:Ja również zastanawiam się nad przybyciem, bo mieszkam 3min od tego hotelu.
Byłbym z dziewczyną, i może jeszcze z dwójką znajomych- jeśli nie posiadacze Lucyn też są mile widziani:]
Jaki będzie koszt tej imprezy?
Czy faktycznie w tyle osób da rade coś zagrać?
co zwykle robicie na tych zlotach? wpaść Lybrą czy nie zajmować miejsc parkingowych?
Pozdrawiam
jak raz Wpadniesz to bedziesz chcial jeszcze <lol>Jakuda pisze:ok przekonaliście mnie:]
postaram sie jeszcze kolege z żonką zabrać. -czyli będzie nas for.
jutro jeszcze napiszę na 100%
Pozdrawiam
Mnie by pasowało wszystko ,hihi tylko czemu tak daleko mieszkacie.Nigdy nie grałem w kręgle.wujekp pisze:Możesz wybrać wszystkie opcje, które Ci pasują
LybraSW pisze:W dniu jutrzejszym Fantastic 4 pojawi się na kręglach
To zróbmy tak - jeśli do następnej Ostródy (połowa sierpnia 2011), nie dotrzesz na kręgle do grodu Kraka, to spróbujemy coś takiego zorganizować w Ostródzie właśnie (wujek mówi, że chyba są u Was kręgle) - a po cichu dodam, że jest nadzieja, że będziemy na festiwalu gościć we wzmocnionym składzie.gros pisze:Mnie by pasowało wszystko ,hihi tylko czemu tak daleko mieszkacie.Nigdy nie grałem w kręgle.wujekp pisze:Możesz wybrać wszystkie opcje, które Ci pasują