Lybra - 2,0 karta kodów ?

Moderator: stabraf

Awatar użytkownika
kaeres
Klubowicz
Klubowicz

Lybra 2,0 karta kodow ?

Post autor: kaeres » 11 mar 2009, 20:35

"adamc" pisze:
"Endrju" pisze:Ja kupiłem od Sebola Maree z jednym kluczykiem i bez karty kodów :) też rok 2001 więc podejrzewam że rozwiązania podobne...
Jeżeli radio nie nie było zakodowane to będzie działać nawet po odłączeniu aku...co do kluczyka to jeżeli kluczyk ma immo w kluczyku ale nie ma otwierania z przycisku na kluczyku to dorobienie w Szczecinie kosztuje 150 zł. Ja tyle zapłaciłem...facet potrzebował mój kluczyk i 20 minut...dorobiony kluczyk hula bez problemu...wygląda podobnie do fiatowskiego tylko bez logo...
no z Lybrą jest gorzej...
kluczyki jak dotąd tylko w ASO można dorabiać... no chyba żebym coś przegapił na forum...
mają paskudny system zmiany kodów, czy jakoś tak to się nazywa...
inaczej mówiąc d : cenzura : pa można dorobić ale nie zapalisz silnika, tylko otworzysz drzwi..
Na forum jeden z użytkowników wspominał już o możliwości dorobienia kluczyka bez pomocy ASO w cenie o ponad połowę niższą z tym zastrzeżeniem, że właściwie nie wiadomo czy nie jesteśmy później narażeni na kradzież samochodu. Firma z Tychów.
>http://lanciapolska.org/modules.php?nam ... sc&start=0

glad
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Lybra 2,0 karta kodow ?

Post autor: glad » 11 mar 2009, 20:45

Czytałem czytał, wielkie dzięki Pozdrawiam
www.corolla.fora.pl
www.lybra.fora.pl
Lancia Lybra SW 1,9 JTD

Awatar użytkownika
Endrju
Klubowicz
Klubowicz

Lybra 2,0 karta kodow ?

Post autor: Endrju » 11 mar 2009, 20:56

"kaeres" pisze:
"adamc" pisze:
"Endrju" pisze:Ja kupiłem od Sebola Maree z jednym kluczykiem i bez karty kodów :) też rok 2001 więc podejrzewam że rozwiązania podobne...
Jeżeli radio nie nie było zakodowane to będzie działać nawet po odłączeniu aku...co do kluczyka to jeżeli kluczyk ma immo w kluczyku ale nie ma otwierania z przycisku na kluczyku to dorobienie w Szczecinie kosztuje 150 zł. Ja tyle zapłaciłem...facet potrzebował mój kluczyk i 20 minut...dorobiony kluczyk hula bez problemu...wygląda podobnie do fiatowskiego tylko bez logo...
no z Lybrą jest gorzej...
kluczyki jak dotąd tylko w ASO można dorabiać... no chyba żebym coś przegapił na forum...
mają paskudny system zmiany kodów, czy jakoś tak to się nazywa...
inaczej mówiąc d : cenzura : pa można dorobić ale nie zapalisz silnika, tylko otworzysz drzwi..
Na forum jeden z użytkowników wspominał już o możliwości dorobienia kluczyka bez pomocy ASO w cenie o ponad połowę niższą z tym zastrzeżeniem, że właściwie nie wiadomo czy nie jesteśmy później narażeni na kradzież samochodu. Firma z Tychów.
>http://lanciapolska.org/modules.php?nam ... sc&start=0
generalnie facet który mi dorabiał kluczyk też mógł zapisać kody które zczytał z klucza matki...i teraz może ukraść moje auto...ryzyko zawsze jakieś tam jest...takie dane z ASO też mogą wypłynąć...
Endrjus...z mojej półki biorą pod nóż...kiedy mam żyć jeśli nie już...

Była: Lancia Delta 1.6i.e. 75KM '95
Była: Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 110KM '01
Jest: Alfa Romeo 166 2,4 JTD 140KM '01

Awatar użytkownika
adamc
Klubowicz
Klubowicz

Lybra 2,0 karta kodow ?

Post autor: adamc » 11 mar 2009, 21:04

:oops: przegapiłem... przyznaję się bez bicia...
Obrazek

glad
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Lybra 2,0 karta kodow ?

Post autor: glad » 14 mar 2009, 5:46

Dzięki stary za telefon i zainteresowanie, auta NIE kupiłem:

Podziękowanie >http://lanciapolska.org/modules.php?nam ... ic&t=29250

A tutaj o samochodzie:
>http://lanciapolska.org/modules.php?nam ... ic&t=29251

P.S.
można zamknąć : yesyes :