jaki masz przebieg?
Mnie tą wypowiedzią nie przekonałeś wolałbym dresiarskiego golfa"karol1125" pisze:Golf waży coś koło 900kg, a po za tym charakterystyka jego silnika pozwala mu osiągnąć większą moc i moment obrotowy przy mniejszych obrotach. Za to na trasie perzy prędkości 160km/h golf nie mam szans z twoją deltą. Z resztą silniki lancii nie słynęły w tamtych latach z oszczędności. No i zauważ że golf z wypasem to rzadkość, a w delcie nikt nie oszczędzał. A wspomaganie, abs, poduszka, klimatyzacja, elektryka i wiele, wiele innych bajerów które ma delta może chyba ważyć ze 150-200 kg. A szczegóły jak się zliczy, to wychodzi potem masa. No i delta jest chyba szersza od golfa. Zresztą golf to bieda i wózek dla dziadków i dresów z małym portfelem.
Troszeczkę bierze ale to chyba normalka - przejechałem 5000km i wziął z pół litra. A da się jakoś sprawdzić katalizator czy jeszcze jest OK?? Wywaliłbym gówno ale nie wiem czy nie będzie za głośno (a i tak już jest) i czy nie dostanie się pozostałym tłumikom (czytałem trochę na forum), no i może strumienica by coś dała??a no to i tak dobrze że tyle wytrzymały
a jak z katalizatorem? silnik bierze Ci olej?