Też mam zamiar nastepną kupić nową zamienic uzywaną Y na Ypsilon lub Muse chyba będzie to musa najbardziej osiagalna z tych wiekszych 54tys i w standardzie ma wiele.Jeśli chodzi o używane całe szczęscie ,ze przez pazernosć handlarzy bo auta tanie w zakupie i chyba jedyne z nielicznych jakie można z Niemiec i pochodnych przywieżć ,gdyż vw wszystkie juz wywiezli,toteż moze zmotywuje producentów częsci do podjecia wyzwania i lepszej dostepnosci zamienników.Najgorsze w tym,ze nasz niby rodzimy fiat bedacy w Polsce tyle lat ma olew na tych którzy Lancie posiadają bardzo często juz wysłuzone kaze sobie płacic kupe kasy za częsci i serwis wiemy doskonale ,ze to nieraz 200 procentowe przebitki j.w.Powinni być bardziej otwarci dla ich posiadaczy propagować marke dobra i przyzwoitą mozliwościa napraw i cen ,bo jak widac sa w Polsce tacy którzy to potrafią mowa międzyinnymi o LT ,a Fiat jak do tej pory robi prawie wszystko zeby Polacy sobie Lancie darowali i Alfe chyba tez włosi jak francuzi doją ile sie da bez własnego wkładu jak sie przestanie kulać to do widzenia i taki jest powód kiepskiej sprzedaży.Fiat po trochu te marke zrujnował opinia poprzez swoje niedbałe i jak najtańsze wykończenie detali w bardzo drogich samochodach,toteż kilku zapłciwszy ponad 200 tys złoty za nowe po kilku latach eksploatacji było bardzo zdziwionych ogromem wymian częsci i cen za nie po nie długiej egzystencji ,mam nadzieje ,ze to uległo zmianie bo niektóre rzeczy na jakie cierpią Lancie są niedopuszczalne za takie pieniadze.Pozdrawiam i jako miłosnik marki mam nadzieje ,ze naszych kochanych samochodów marki Lancia będzie przybywać coraz więcej wraz z rzeszą zadowolonych nowych posiadaczy.

Ostatnio zmieniony 05 maja 2008, 15:05 przez
fazi, łącznie zmieniany 1 raz.
Alfa Romeo 159 1,9 16v
Mitsubishi ASX 1.8DID 4WD