Tychy- zwiedzanie !!!
Moderator: Wilkin
Tychy- zwiedzanie !!!
o której będziecie jechac przez cze-we ?
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Re: No hejka,
szkoda.."Aga" pisze:odpowiem..., a nie najpierw się przywitam jak należy po dłuuuuuuuuuuuugiej nieobecności "No jak się macie kochani?!"![]()
Sami wiecie w życiu różnie bywa i jakoś tak nie miałam jak i kiedy zaglądać. Ale widzę, że macie się dobrze, ruch na forum jest jak się patrzy i będziecie się wycieczkować do "tych Tychów".
A teraz odpowiem Natowi, który pytał czy jadę, niestety nie, ale mam nadzieję, że to już moja ostatnia nieobecność i pojawimy się na pierwszym spocie po Waszym powrocie. Hmmmm, jak mi się rymnęło.
Gorąco pozdrawiam wszystkich i życzę udanej wycieczki, szerokiej pustej szosy i bezpiecznej jazdy tam i "nazad".
Jakbyś się zdecydowała to jest jeszcze jedno miejsce w mojej Lyberce

Blash: kogo pytasz?
Jeśli nas (Croma Lemaxxa, Kappa Deltiego i moja Lyberka) to ruszamy w sobotę koło 6.00 am czyli koło Częstochowy będziemy przed 9.00
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Re: No hejka,
Aga, bo my się za Tobą stęskniliśmy"Aga" pisze:odpowiem..., a nie najpierw się przywitam jak należy po dłuuuuuuuuuuuugiej nieobecności "No jak się macie kochani?!"![]()

kiedyś Kappa Blue Lady - obecnie Coupe 20VT 

Tychy- zwiedzanie !!!
ogólnie aby sie dołaczyc kolumna zawsze lepiej
Tychy- zwiedzanie !!!
jadziem jadziem :groupjump:
Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Tychy- zwiedzanie !!!
No własnie- (całkiem liczna) ekipko wyruszająca z Wawki w sobotę z rańca- co prawda jesteśmy w kontakcie komórczanym, ale zeby komus sie nie pomydliło-
spotykamy sie na stacji $Hella na trasie katowickiej, sporo za Jankami i za zjazdem na Magdalenkę.
W związku z sugestią Prezesajm i Romlena, ze wyruszyc o 6 bedzie troche późno, my z Kabat wyruszamy o 5.30 i mysle, ze koło 6.00 powinnismy byc juz właśnie na tej stacji.
Byloby miło, gdybyśmy sie tam zjechali faktycznie na tę godzine bez czekania...
Jedziemy w 4 auta:
Lancia Y- Kondziu&company
Lancia Kappa V6: Dellti
Fiat Croma: Lemaxx&company
Lancia Lybra: Pew, Grzole i ja
Gdzie dokładnie jest ta stacja wie tylko Dellti, no ale stacji shella nie da sie chyba przegapić
Będziemy w kontakcie telefonicznym.
Tylko nie zaśpijcie
spotykamy sie na stacji $Hella na trasie katowickiej, sporo za Jankami i za zjazdem na Magdalenkę.
W związku z sugestią Prezesajm i Romlena, ze wyruszyc o 6 bedzie troche późno, my z Kabat wyruszamy o 5.30 i mysle, ze koło 6.00 powinnismy byc juz właśnie na tej stacji.
Byloby miło, gdybyśmy sie tam zjechali faktycznie na tę godzine bez czekania...
Jedziemy w 4 auta:
Lancia Y- Kondziu&company
Lancia Kappa V6: Dellti
Fiat Croma: Lemaxx&company
Lancia Lybra: Pew, Grzole i ja
Gdzie dokładnie jest ta stacja wie tylko Dellti, no ale stacji shella nie da sie chyba przegapić

Będziemy w kontakcie telefonicznym.
Tylko nie zaśpijcie

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Nat