tak samo mają francuzi np. w popularnym Peugeocie 206 w innych też"slawsur" pisze:Włosi mają takie podejście że jak sie zepsuje przełacznik zespolony to nie ma do niego części tylko w całości ( i tak mają wszystkie auta włoskie - fiaty lancie itp.)

tak samo mają francuzi np. w popularnym Peugeocie 206 w innych też"slawsur" pisze:Włosi mają takie podejście że jak sie zepsuje przełacznik zespolony to nie ma do niego części tylko w całości ( i tak mają wszystkie auta włoskie - fiaty lancie itp.)
Wiesci nie najlepsze - tez mysle o uzywce bo zaczyna mnie to mocno irytować - ale czy mozna sprawdzić zdjety mechanizm ????- skoro to nagminne to mozna sobie niechcąco zafundować drugi "nie wyłaczający""slawsur" pisze:No i znalazłem czas ale wieści nie mam dobrychMianowicie byłem u gościa co to mi mówił że może znajdzie sam mechanizm ale nic z tego Włosi mają takie podejście że jak sie zepsuje przełacznik zespolony to nie ma do niego części tylko w całości ( i tak mają wszystkie auta włoskie - fiaty lancie itp.) i nie przeskoczy sie tego chyba że .... jak to powiedział mechanior " manufaktura " czyli wyjęcie przełącznika i klejenie, lutowanie itp. itd. Ja za takie uslugi dziekuje Cena calej dzwigni ok 500zl +- 50zl Wiec narazie musze pamietac o kierunku Ale mechanior powiedzial ze moze by tak uzywke Musze sie zorientowac gdzie i za ile i w jakim stanie Pozdrawiam i skrecajmy Panowie w prawo
![]()
"yaro8219" pisze:co do tego kierunku to wystarczy odkręcić kierownice i na górnym ząbku zagiąć i uformować kawałek plastikowego listka ioczywiście odtłuśćić i przykleić kropelką i będzie działać Polecam u mnie to działa.
...i co ??? macie jakieś dane jak to usunąć "domowymi" sposobami ??? ...no bo w mojej Kappie też..."Greegoory" pisze:"yaro8219" pisze:co do tego kierunku to wystarczy odkręcić kierownice i na górnym ząbku zagiąć i uformować kawałek plastikowego listka ioczywiście odtłuśćić i przykleić kropelką i będzie działać Polecam u mnie to działa.
mozesz napisac cos blizej - moze jakas fotkaz gory dzieki jesli to mozliwe
Yaro8219 możesz wyjaśnić dokładniej co i jak."yaro8219" pisze:co do tego kierunku to wystarczy odkręcić kierownice i na górnym ząbku zagiąć i uformować kawałek plastikowego listka ioczywiście odtłuśćić i przykleić kropelką i będzie działać Polecam u mnie to działa.