Lybra sedan - gdzie jest zmieniarka

Awatar użytkownika
teemka
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: teemka » 27 sie 2007, 22:09

u mnie jest coś w rodzaju koszyczka tzn. miejsca wygrodzonego elastyczną siateczką;) W miejscu tym znajduje się zmieniarka i jest zainstalowana gaśnica - może ktoś pozbył się tej zaślepki...
WŁOSZKI W POSIADANIU: ALFA 147 BY ZENDER 180KM / ALFA ROMEO 166 2.4 JTDM 20V 175KM
LANCIA LYBRA SW 2.4JTD 150KM (Emblema) / LANCIA LYBRA SW 1.9JTD 115KM (Intensa)

Szukasz części do Lancii Lybry? Napisz!

Awatar użytkownika
Simon
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Simon » 28 sty 2008, 12:43

Z tą zmieniarką to jest tak:
Jeśli we wnęce po lewej stronie jest siateczka to nie ma i nie było zmieniarki ( ale instalacja może być, kabel powinien być widoczny bez żadnego zdzierania tapicerki ). Chyba, że ktoś se założył sam zmieniarkę.

Jeśli wnęka po lewej stronie jest zabudowana do połowy wysokości bagażnika ( taki schowek ze skobelkiem ) to zmieniarka powinna być albo była.

Ja mam siateczkę a za siateczką znalazłem kabel. Zamierzam się w najbliższym czasie zaopatrzyć w zmieniarkę i tu mam prośbę do szanownych użytkowników Lybry Sedan którzy mają fabryczną zmieniarkę. Czy moglibyście mi przysłać w marę możliwości jakieś fotki tej zabudowy? z góry z boku, z przodu, otwartej, mechanizmu zamknięcia. Chciałbym sobie coś takiego dorobić albo kupić z jakiegoś robitka żeby zmieniarka nie latała mi po bagażniku, żeby nie kusiła ciekawskich, żeby można było na niej coś postawić i żeby przy okazji było miejsce na płyty. Tzn oczywiście jeśli gra będzie warta świeczki.
Lancia Lybra 1.9 JTD LX Berlina
Paganini Black
Kilka fotek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio & Navi”