Niestety córcia wylądowała w szpitalu rehabilitacyjnym w Jastrzębiu Zdroju na 3 tygodnie i weekendy były przeznaczone na jazdę po Nią , przebywanie z Nią i odwożenie Jej z powrotem

Moderator: wujekp
Nie było potrzeby. Całemu Towarzystwu należą się słowa najwyższego uznania za korzystanie z atrakcji zlotowych. "Harce" powiadasz - były jak najbardziej na miejscu, kto chciał to uczestniczył, kto nie chciał - spożywał posiłki i różnego rodzaju napoje, których było pod dostatkiemmarmal pisze:[...] mam nadzieje iż Faraon sytuację opanował nie używając "miecza" na polu walki [...]
Eeee, tam. Za to bliźniak dmuchałAlan pisze:Bo ja nie dmuchałem
Kilku marmali?marmal pisze:Ja też spędzałem czas na zlocie - rodzinny ślub - znaczy się jedna była "łobca " żona![]()
myślę iż kolejny raz "bydzie" z naszym udziałem - a jest nos kilku
Ciociu wyjaśnię ci to na jakimś spotkaniu w KrakowieciociaE pisze:Kilku marmali?marmal pisze:Ja też spędzałem czas na zlocie - rodzinny ślub - znaczy się jedna była "łobca " żona![]()
myślę iż kolejny raz "bydzie" z naszym udziałem - a jest nos kilku![]()
Po weselu z "łobcą" żoną?
To spotkanie było NASZEmyszka pisze:Dzięki bardzo za przyjęcie nas na wasze spotkanie [...]
No to wrzucam ....Dudi pisze:Faraon wrzuci pytania z odpowiedziami do konkursu z przepisów ruchu drogowego.
Chyba coś nie tak z tym linkiem...