Zaproponujcie pewną opcję, gdzie możemy spokojnie usiąść i pogadać, tym bardziej, że pogoda może nam spłatać figla

Moderatorzy: matis1906, topcio, Energetyk
Ten MacDonek to gdzie? Tak jak Andrzej pisał postaramy się być, chociaż to jeszcze nic pewnego. Ale na wszelki wypadek zapodajcie adres, który można wklepać w GPSa co by do Was dołączyć. Niestety jeśli będziemy to raczej czołgiem, bo Kappy nie uda się raczej uruchomić do weekendu.Ramzes_II pisze:10:50 zbiórka pod MacDonkiem w Debicy dla jadących na zlot do Rzeszowa
Wyjazd o 11:05
Pogoda zamówiona. Bedzie ładnie.faraon pisze:Rzeszowiacy ...![]()
![]()
Zaproponujcie pewną opcję, gdzie możemy spokojnie usiąść i pogadać, tym bardziej, że pogoda może nam spłatać figla
Dębica - Stacja benzynowa i McDonek na wylocie obwodnicy w kierunku Rzeszowa. Wujek: 661-104-166 -masz fon do mnie. Jesli masz szczegółowe pytaniawujekp pisze:Ten MacDonek to gdzie? Tak jak Andrzej pisał postaramy się być, chociaż to jeszcze nic pewnego. Ale na wszelki wypadek zapodajcie adres, który można wklepać w GPSa co by do Was dołączyć. Niestety jeśli będziemy to raczej czołgiem, bo Kappy nie uda się raczej uruchomić do weekendu.Ramzes_II pisze:10:50 zbiórka pod MacDonkiem w Debicy dla jadących na zlot do Rzeszowa
Wyjazd o 11:05
Trudno być wszędzie w każdym miejscu, wczoraj był również spot w Wieliczce. Cieszmy się tym iż możemy się spotykać i dzielić radością na forum. Faraon - jak na przy-wódcęRamzes_II pisze:No Panowie... powiem krótko: WSTYD. Z Lanci był Andrzej (Faraon) i ja. Za to nie zawiedli koledzy z Alfy i Fiata. Dzięki nim bylo świetnie, był grill, kiełbaski itp. Kto nie był, niech załuje.
Trudno winić za nieobecność Ciebie. Ty masz 200 km do Reszowa. Nasi Tubylcy zawiedli na całej linii.marmal pisze:Trudno być wszędzie w każdym miejscu, wczoraj był również spot w Wieliczce. Cieszmy się tym iż możemy się spotykać i dzielić radością na forum. Faraon - jak na przy-wódcęRamzes_II pisze:No Panowie... powiem krótko: WSTYD. Z Lanci był Andrzej (Faraon) i ja. Za to nie zawiedli koledzy z Alfy i Fiata. Dzięki nim bylo świetnie, był grill, kiełbaski itp. Kto nie był, niech załuje.![]()
przystało obronił honor LKP i lancistów
Świetna sprawa iż Alfiści coraz bardziej łączą się z nami w ramach włoszczyzny.
My niestety musieliśmy zmienić plany, szczególnie, że Kappa jeszcze nie na chodzie. Oczywiście, że żałujemy.Ramzes_II pisze:No Panowie... powiem krótko: WSTYD. Z Lanci był Andrzej (Faraon) i ja. Za to nie zawiedli koledzy z Alfy i Fiata. Dzięki nim bylo świetnie, był grill, kiełbaski itp. Kto nie był, niech załuje.
kilka fotek w wątku na" Forum Alfy
No szkoda ze Was nie było, ale sila wyższa. Andrzej mówił ze dzis rano rozmawialiście i jednak nici wyszły z przyjazdu. Kappę było zapiąć na hol za jakiegoś tira co na ukraine leciał. Przechwycilibyśmy Was w Rzeszowiewujekp pisze:My niestety musieliśmy zmienić plany, szczególnie, że Kappa jeszcze nie na chodzie. Oczywiście, że żałujemy.Ramzes_II pisze:No Panowie... powiem krótko: WSTYD. Z Lanci był Andrzej (Faraon) i ja. Za to nie zawiedli koledzy z Alfy i Fiata. Dzięki nim bylo świetnie, był grill, kiełbaski itp. Kto nie był, niech załuje.
Szkoda faktycznie, że lokalne towarzystwo Lanciowe nie ma chęci na integrację. Sezon urlopowy, sezonem urlopowym, ale wszyscy chyba nie wyjechali?
Przeglądałem te zdjęcia z Forum Alfy - naprawdę ładne te B-mkiwujekp pisze:My niestety musieliśmy zmienić plany, szczególnie, że Kappa jeszcze nie na chodzie. Oczywiście, że żałujemy.Ramzes_II pisze:No Panowie... powiem krótko: WSTYD. Z Lanci był Andrzej (Faraon) i ja. Za to nie zawiedli koledzy z Alfy i Fiata. Dzięki nim bylo świetnie, był grill, kiełbaski itp. Kto nie był, niech załuje.
Szkoda faktycznie, że lokalne towarzystwo Lanciowe nie ma chęci na integrację. Sezon urlopowy, sezonem urlopowym, ale wszyscy chyba nie wyjechali?