...o'k - podeślę w niedzielę wieczorem kilka fotek."FajeK" pisze:taki maly offtopic moze mi ktos podeslac zdjatka jak wygladaja koszulki ktore robil mlody
moj mail toz gory dziekiKod: Zaznacz cały
fajek86@gmail.com
pozdrawiam
pozdrawiam ,
Marco
Moderatorzy: matis1906, topcio, Energetyk
...o'k - podeślę w niedzielę wieczorem kilka fotek."FajeK" pisze:taki maly offtopic moze mi ktos podeslac zdjatka jak wygladaja koszulki ktore robil mlody
moj mail toz gory dziekiKod: Zaznacz cały
fajek86@gmail.com
pozdrawiam
Jakoś do dziś się nie udało rozliczyć. Kasy ani widu ani słychu. Ech...."Nat" pisze:Może chodziło o Wielki Tydzień?"Pablo" pisze:Do końca tygodnia, hmm... i jak rozliczył się ??"Aga" pisze:... w odpowiedzi otrzymałam zapewnienie, że do końca tygodnia będzie miał pieniądze i się ze mną rozliczy...
Ale przynajmniej statusu klubowicza już nie ma. Ja już przestałem liczyć, że sprawa się wyjaśni ..."Aga" pisze:Jakoś do dziś się nie udało rozliczyć. Kasy ani widu ani słychu. Ech....
Statusu nie ma w klubie Lancii, a kto wie jak daleko w BMW zaszedł"dellti" pisze:Ale przynajmniej statusu klubowicza już nie ma. Ja już przestałem liczyć, że sprawa się wyjaśni ..."Aga" pisze:Jakoś do dziś się nie udało rozliczyć. Kasy ani widu ani słychu. Ech....
tam za taki przekręt moze jednak bardziej ucierpieć , bo chłopcy z gold łańcuchami tak wyrozumiali i cierpliwi raczej nie są"strang" pisze:Statusu nie ma w klubie Lancii, a kto wie jak daleko w BMW zaszedł"dellti" pisze:Ale przynajmniej statusu klubowicza już nie ma. Ja już przestałem liczyć, że sprawa się wyjaśni ..."Aga" pisze:Jakoś do dziś się nie udało rozliczyć. Kasy ani widu ani słychu. Ech....
Powodzenia, Pew."Młody" pisze:511 049 088 dzwoncie a dostaniecie flagi i te 30zl....natko Ksiezniczka zna pewa osobiscie wiec uwazaj na slowa.. Ksiezniczki nie mieszac do niczego, napisala wyjasnienie.
macie numer zadzwoncie.
I udzielac powinni sie niby oszukani, czyli 3 osoby a nie ludzie i pies.
...mała szkodliwość czynu ."Orsya" pisze:Qrde, to się robi nudne
Weźcie załóżcie sprawę o oszustwo lub wyłudzenie i chłopak zmięknie jak nic....
Myszon niemożliwa"pew" pisze:bez jaj - jeszcze nie oddał? będę w sobotę w Lublinie - ma ktoś telefon do Młodego?