Thesis - SETUP CD 4,23

Awatar użytkownika
Krissu1980
Klubowicz
Klubowicz
Posty: 418
Rejestracja: 13 kwie 2008, 0:00
Lokalizacja: Gorzów Wlkp.

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: Krissu1980 » 29 wrz 2013, 10:50

ma ktoś jeszcze tą płytę setup bo nie cierpię tych niemieckich napisów, nijak do Thesisa nie pasują...

Awatar użytkownika
LUKIThesis
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 2118
Rejestracja: 15 lip 2013, 14:27
Lokalizacja: Stolica

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: LUKIThesis » 29 wrz 2013, 13:31

Do zmiany języka wystarczy Ci płyta z nawigacją.

Awatar użytkownika
tacitus
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 259
Rejestracja: 16 lis 2007, 0:00
Imię: Mikuś
Lokalizacja: Włocławek

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: tacitus » 29 wrz 2013, 16:27

LUKIThesis pisze:Do zmiany języka wystarczy Ci płyta z nawigacją.
U mnie mogę zmienić języki bez żadnej płytki.....no chyba że muzyczna w zmieniarce :lol:

I nie pamiętam jakie mam tam języki ale chyba około 5 do wyboru.

rain
Klubowicz
Klubowicz
Posty: 1521
Rejestracja: 08 paź 2008, 0:00
Imię: Piotrek
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: rain » 29 wrz 2013, 18:59

tacitus pisze:
LUKIThesis pisze:Do zmiany języka wystarczy Ci płyta z nawigacją.
U mnie mogę zmienić języki bez żadnej płytki.....no chyba że muzyczna w zmieniarce :lol:

I nie pamiętam jakie mam tam języki ale chyba około 5 do wyboru.
To technicznie niemożliwe. Może masz płytkę z navi wsadzoną?
Autka jakie mi się przewineły: Hyundai Lantra 1.6, Lancia Lybra 2.4 JTD, Alfa Romeo 156 2.4 m-Jet, Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark, Lancia Delta 1.8i.e., Lancia Thesis 2.4 JTD.

Obecnie: Alfa Romeo 166 3.2, Fiat Stilo 1.9 JTD

Awatar użytkownika
Krissu1980
Klubowicz
Klubowicz
Posty: 418
Rejestracja: 13 kwie 2008, 0:00
Lokalizacja: Gorzów Wlkp.

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: Krissu1980 » 29 wrz 2013, 19:12

LUKIThesis pisze:Do zmiany języka wystarczy Ci płyta z nawigacją.

no właśnie mówi mi, że zła płyta, a navi działa normalnie

Awatar użytkownika
LUKIThesis
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 2118
Rejestracja: 15 lip 2013, 14:27
Lokalizacja: Stolica

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: LUKIThesis » 29 wrz 2013, 19:14

To dziwna sprawa. Ja mam płytę z mapą Francji i bez problemu zmienia języki, testowane na dwóch Thesis.

Awatar użytkownika
tacitus
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 259
Rejestracja: 16 lis 2007, 0:00
Imię: Mikuś
Lokalizacja: Włocławek

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: tacitus » 29 wrz 2013, 19:24

rain pisze:
tacitus pisze:
LUKIThesis pisze:Do zmiany języka wystarczy Ci płyta z nawigacją.
U mnie mogę zmienić języki bez żadnej płytki.....no chyba że muzyczna w zmieniarce :lol:

I nie pamiętam jakie mam tam języki ale chyba około 5 do wyboru.
To technicznie niemożliwe. Może masz płytkę z navi wsadzoną?
no właśnie nie mam płytki bo się jeszcze nie dorobiłem.....ale w sumie to języka nie zmieniałem bo był od początku ENG i tak zostawiłem.Ale opcje wyboru są na 100% no chyba że nie aktywne.

Awatar użytkownika
LUKIThesis
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 2118
Rejestracja: 15 lip 2013, 14:27
Lokalizacja: Stolica

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: LUKIThesis » 29 wrz 2013, 19:27

No raczej tak, Opcje są ale by zmienić musi być płyta z navi i działający czytnik w connect :(

Awatar użytkownika
tacitus
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 259
Rejestracja: 16 lis 2007, 0:00
Imię: Mikuś
Lokalizacja: Włocławek

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: tacitus » 29 wrz 2013, 19:32

LUKIThesis pisze:No raczej tak, Opcje są ale by zmienić musi być płyta z navi i działający czytnik w connect :(
No to kurcze nie zabłysnąłem :) a tak na marginesie to z chęcią kupię taką płytę....Zresztą często bywam w Italii(teraz też jestem) to postaram się do jakiegoś ASO wskoczyć i zapytać.Może mają :D

Awatar użytkownika
LUKIThesis
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 2118
Rejestracja: 15 lip 2013, 14:27
Lokalizacja: Stolica

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: LUKIThesis » 29 wrz 2013, 19:37

Jak pytałem w ASO w Warszawie to chyba coś ok 1000 zł kosztowała, raczej bym poskakał po szrotach i tam coś wygrzebał, w razie jakbyś znalazł dwie nieporysowane to jedną bym odkupił ale z rocznika 2003/2004.

Awatar użytkownika
bartek wroclaw
Klubowicz
Klubowicz
Posty: 431
Rejestracja: 12 mar 2012, 18:13
Imię: ???
Lokalizacja: Twierdza Wrocław

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: bartek wroclaw » 29 wrz 2013, 23:43

Mam zgraną płytkę na kompa ! trzeba tylko to gdzieś zgrać i sobie wypalić !
THESIS 03' 2.4 JTD EMBLEMA 150 kucyków + CHiP
DMD>>>DieselMusiDymić
JEST DYM >>> JEST MOC
Tel.662035652
Myjnia Stary Browar Zakrzów . Zapraszam

Awatar użytkownika
Krissu1980
Klubowicz
Klubowicz
Posty: 418
Rejestracja: 13 kwie 2008, 0:00
Lokalizacja: Gorzów Wlkp.

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: Krissu1980 » 30 wrz 2013, 0:01

bartek wroclaw pisze:Mam zgraną płytkę na kompa ! trzeba tylko to gdzieś zgrać i sobie wypalić !
to ja byłbym bardzo zainteresowany :D

Awatar użytkownika
RAVSOS
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 123
Rejestracja: 06 gru 2011, 19:34
Imię: Bartosz
Lokalizacja: Mszana Dolna

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: RAVSOS » 13 maja 2014, 22:55

Odgrzeję kotleta. Do navi mam płytkę na Niemcy i moje pytania jest następujące: jest jedna płyta na całą Europę (oczywiście domyślam, się, że jeśli jest to bardzo ogólna) i drugie- ma ktoś na ożenek taką płytę ? Polską też byłbym zainteresowany :)
Włoskie samochody potrafią zaprzeczyć logice oraz każdemu prawu fizyki:D

Awatar użytkownika
Flyman
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 3267
Rejestracja: 08 lis 2005, 0:00
Imię: Grzegorz
Lokalizacja: WPR

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: Flyman » 13 maja 2014, 23:00

Z polskich płyt, to tylko muzyczne do zmieniarki są.

Awatar użytkownika
RAVSOS
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 123
Rejestracja: 06 gru 2011, 19:34
Imię: Bartosz
Lokalizacja: Mszana Dolna

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: RAVSOS » 13 maja 2014, 23:42

Właśnie doszedłem do tego wątku na forum ;) Zostaje przyklejka na szybę jeśli o PL idzie. A z Europą jak sprawa wygląda? bo do tego jeszcze nigdzie się nie dokopałem :)
Włoskie samochody potrafią zaprzeczyć logice oraz każdemu prawu fizyki:D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio & Navi”