Zlot,zlot - i po zlocie.Podsumowanie I zlotu LKP & DBW Sielpia,zdjęcia ,filmiki,wyniki konkursów.
Moderator: wujekp
Re: Zlot,zlot - i po zlocie.Podsumowanie I zlotu LKP & DBW Sielpia,zdjęcia ,filmiki,wyniki konkursów.
Witam
Jestem Wam wszystkim wdzięczny za wspaniałą atmosferę - jak zawsze zresztą. to był naprawdę mile spędzony czas.
Wszystkim Wam dziękuję za uznanie dla mojej Terezziny (Lancia Thema LX "92) za najpiękniejsze wnętrze, postaram się na przyszły rok jeszcze je poprawić .
Już czekam na kolejne spotkanie.
Życzę Wam samych radosnych dni.
Pozdrawiam McEndrju
Jestem Wam wszystkim wdzięczny za wspaniałą atmosferę - jak zawsze zresztą. to był naprawdę mile spędzony czas.
Wszystkim Wam dziękuję za uznanie dla mojej Terezziny (Lancia Thema LX "92) za najpiękniejsze wnętrze, postaram się na przyszły rok jeszcze je poprawić .
Już czekam na kolejne spotkanie.
Życzę Wam samych radosnych dni.
Pozdrawiam McEndrju
Re: Zlot,zlot - i po zlocie.Podsumowanie I zlotu LKP & DBW Sielpia,zdjęcia ,filmiki,wyniki konkursów.
Wyniki ITD
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- joanka6
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Imię: Joanna
Witajcie
Dziękuję Organizatorom za wspaniałą zabawę. Rewelacyjny rajd! Pierwszy raz mi sie cos tak "dopracowanego w szczegółach" zdarzyło!
Dziękuję Radkowi i Sylwi za podzielenie się z nami kiełbaską. To naprawde bardzo budujące doświadczenie w dzisiejszym świecie.
Dziękuje Grzegorzowi, za naprawienie mojego Fiata oraz wszystkim, którzy zmobilizowali sie ze sróbokrętami, scyzorykami, lutownicami i chęciami pomocy
w czymść, czego mechanik nie dostrzeże a tylko czujne oko pasjonata może pomóc.
Bardzo miło was było poznać.
Joanna&Marco&Teodor.
Dziękuję Organizatorom za wspaniałą zabawę. Rewelacyjny rajd! Pierwszy raz mi sie cos tak "dopracowanego w szczegółach" zdarzyło!
Dziękuję Radkowi i Sylwi za podzielenie się z nami kiełbaską. To naprawde bardzo budujące doświadczenie w dzisiejszym świecie.
Dziękuje Grzegorzowi, za naprawienie mojego Fiata oraz wszystkim, którzy zmobilizowali sie ze sróbokrętami, scyzorykami, lutownicami i chęciami pomocy
Joanna&Marco&Teodor.
Witajciejoanka6 pisze: ↑17 maja 2019, 9:36 Witajcie
Joanna&Marco&Teodor.
U nas to norma
Pozdrawiam McEndrju LKP
Jeszcze jedna realizacja z ITD
https://youtu.be/-rT2qtxHkLo
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
https://youtu.be/-rT2qtxHkLo
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka