http://allegro.pl/show_item.php?item=5206466588
07.04 - kupiłem i zrobiłem przelew;
07.04 - pan podziękował za dokonanie zakupu;
09.04 - dostaje informację mailową ,że towar został wysłany !
14.04 - brak oleju i kasy piszę do w/w pana otrzymuję informację ,że wyjaśnia sprawe z DHL;
20.04 - dostaję informację ,że zaszła pomyłka dwa takie same nazwiska XD i dwa oleje wysłali do krakowa XD po otrzymaniu zwrotki pan pisze ,że wyśle olej czeka na dostawę XD;
22.04 - informuje mnie ,że nie ma oleju i do piątku kasa będzie na koncie / Nie było

27.04 - otrzymuję taką informację:
,, Szanowni Państwo,
Z przykrością informuję, że nie jesteśmy w stanie zrealizować złożonych przez Państwa zamówień. Firma Mewa Marketing jest zmuszona zakończyć działalność.
Wszystkie wpłacone przez Państwa środki zostaną zwrócone najszybciej jak to będzie możliwe.
Chciałbym podkreślić, że nie było moim celem oszukanie Państwa gdyż wcześniejsze transakcje realizowaliśmy terminowo natomiast załamanie rynku i opóźnienia w dostawach spowodowały utratę płynności finansowej i konieczność zakończenia działalności.
Jeszcze raz szczerze przepraszam za zaistniałą sytuację.
Z poważaniem
Mariusz Wa**ak''.
04.05 - BRAK KONTAKU ! Nie odpowiada na maile, Konto nie zasilone, allegro ściemnia nic nie robi każą iść na Policję !
Co raz więcej jest takich oszustów bo jak inaczej to nazwać ? Spotkałem się że ktoś wystawia 50 sztuk obudowy a ma tylko 5 ale sprzedaje 50 ! Allegro na to pozwala nie są w stanie tego kontrolować więc uważajcie bo nawet jak ktoś ma 50-100 pozytywów mogą to być fikcyjne dla zdobycia 300 jeleni !
A może jest jakiś kolega z tego regionu co by podjechał i grzecznie zapytał w w/w sprawie ba nawet wziął te 90 zika oddam z tego 20 na paliwo.
Adres zainteresowanemu dam na priva