Uwaga:
Od dziś obowiązuje nowy numer konta Stowarzyszenia:
Bank Pekao S.A.
79 1240 4650 1111 0010 3854 8546
Bardzo proszę uwzględnić nowy numer konta we wszystkich zleceniach stałych, ad-hoc. Stare konto będzie jeszcze przez pewien czas ważne, proszę jednak już korzystać z nowego konta.
Wyjątek stanowią wpłaty na zlot w Gizewie. Bardzo proszę wszelkie wpłaty związane z tym zlotem kierować na stare konto w Lukas Banku.
PS. Jeśli ktoś zauważy, że gdzieś jest jeszcze podawane stare konto to dajcie mi proszę znać.
Nowy numer konta Stowarzyszenia!!!
Re: ______________________ Nowy numer konta Stowarzyszeni
Ależ proszę, np.:
TU
Mam propozycję, żeby powtórnie podać w tym temacie pełne dane do przelewu. Łącznie z adresem i nazwą odbiorcy.
Nie wiem czy przeoczyłem , ale czy uzgodniono ostatecznie co wpisywać w tytule przelewu, żeby nie było problemu z rozliczaniem składek?
TU
Mam propozycję, żeby powtórnie podać w tym temacie pełne dane do przelewu. Łącznie z adresem i nazwą odbiorcy.
Nie wiem czy przeoczyłem , ale czy uzgodniono ostatecznie co wpisywać w tytule przelewu, żeby nie było problemu z rozliczaniem składek?
605-365-315 od świtu do zmierzchu
- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Re: ______________________ Nowy numer konta Stowarzyszeni
Uaktualnione.bobby123 pisze:Ależ proszę, np.:
TU
Re: Nowy numer konta Stowarzyszenia!!!
Dziś ostatecznie zostało zamknięte stare konto. Od dłuższego czasu nie było na nie wpływów, ale gdyby ktoś miał jeszcze gdzieś zapisany numer konta w Lukas Banku to proszę pamiętać, że jest już nieaktualny.
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW