Mam problem z radiem, do tej pory dzialalo wszystko ok, teraz radio gubi stacje i szumi.
Prosze o pomoc.
Pozdrawiam

Nie chce straszyc, ale niestety radyjka do Lyberek sa zaje....olobus pisze:Witam serdecznie,
Mam problem z radiem, do tej pory dzialalo wszystko ok, teraz radio gubi stacje i szumi.
Prosze o pomoc.
Pozdrawiam
Dokładnie. Trzeba walczyćolobus pisze:W tygodniu zabieram sie za radio, najpierw posprawdzam punkty połączeniowe, może zdemontuje panel przedni... zobaczymy
kubi2 pisze:Nie chce straszyc, ale niestety radyjka do Lyberek sa zaje....olobus pisze:Witam serdecznie,
Prosze o pomoc.
Pozdrawiam
awaryjna. Bardzo czesto pada oprogramowanie i cos sie knoci. W jednym z moich radyjek najpierw gubilo stacje, potem przestalo calkowicie grac na UKF (TYLKO UKF) -nie potrafilo odnalezc zadnej stacji. Taniej bylo kupic nowe - uzywane niz naprawiac stare
A jak to sprawdzic i ewentualnie naprawic???jan123456 pisze:Ja bym szukał na połączeniach :antena-wzmacniacz fm-zintegrowany wzmacniacz fm+am.Już jaśniej nie mogłem wytłumaczyć.Ale każdy ma swój tok myslenia
-- 20 Wrz 2009, 22:33 --
kubi2 pisze:Nie chce straszyc, ale niestety radyjka do Lyberek sa zaje....olobus pisze:Witam serdecznie,
Prosze o pomoc.
Pozdrawiam
awaryjna. Bardzo czesto pada oprogramowanie i cos sie knoci. W jednym z moich radyjek najpierw gubilo stacje, potem przestalo calkowicie grac na UKF (TYLKO UKF) -nie potrafilo odnalezc zadnej stacji. Taniej bylo kupic nowe - uzywane niz naprawiac stare
Aby wymienić soft w ics nalezy zapodać inną mapę wniej zawarty jest podstawowy soft ics.Z moich doświadczeń wychodzi ,że najczęściej przyczyną rozpsoftu to niesprawny licznik lub połączenie szeregowe licznik ics/na 10 uszkodzonych ics w 9 przyczyną to licznik/