Wykształciuch"grzole" pisze:Niektóre sprawy miałem wcześniej dogadane, np. zaproszenie na koncert znajomych artystów w Podchorążówce w Starych Łazienkach. Na tyle długo to trwało, że nie było sensu jechać na Szczęśliwice.

Moderator: Wilkin
Wykształciuch"grzole" pisze:Niektóre sprawy miałem wcześniej dogadane, np. zaproszenie na koncert znajomych artystów w Podchorążówce w Starych Łazienkach. Na tyle długo to trwało, że nie było sensu jechać na Szczęśliwice.
Wybooorne
i jakie trafne"Radicz" pisze:Wybooorne
Trafne... ale w co?"grzole" pisze:i jakie trafne
w sedno"Radicz" pisze:Trafne... ale w co?"grzole" pisze:i jakie trafne![]()
W sedno? Ale S.O. się nie psują (w przeciwieństwie do Kappy), więc pudło"grzole" pisze:w sedno
Pamiętaj, że jest to forum LKP a nie forum gazety "Fakty i mity" więc niech obędzie bez opowieści dziwnej treści o bezawaryjności czeskiej machiny bo takie bajery to kupują na prowincji dorobkiewicze marzący o "fałweju pasku w kombi z dizlem" a kupujący Skody jako tani substytut VW. Rozmawiałem z mechanikami z ASO na ul. Felińskiego i wiem co dolega autom z ptakiem na masce: łożyska w kołach, turbiny w TDI, przepływomierze. Dodatkowo zastawiali się ile czasu potrzebowali Czesi aby wykombinować wspomaganie elektryczno-hydrauliczne (ani pies ani wydra)."Radicz" pisze:W sedno? Ale S.O. się nie psują (w przeciwieństwie do Kappy), więc pudło"grzole" pisze:w sedno![]()
![]()
Zazdrościsz właścicielom Passatów tego, że mają oryginalnego VW nie tańsze "prawie"?"Radicz" pisze:Zazdrość straszna rzecz![]()
![]()