Wybrałem wersje 8000K ale w bixenonie dzięki temu mam długie światła, i powiem tak jest za jasno

Pierwsze zdjęcie na światłach mijania , następne na długich w rzeczywistości poświata jest niebieskawo-fioletowa a na zdjęciach wyszło biało taki aparat

To nic trudnego kupujesz zestaw pod typ żarówki mi akurat zależało na bi-xenonie ponieważ na takich pojedyńczych przy żarówce h4 niema długich świateł a ja mam długie , jak wiadomo dedra ma w lampie 2 żarówki h4 i h3 i właśnie na długich zapala się i h4 i h3 dlatego w planie dołożenie dodatkowo palników na h3 żeby świeciło jednakowo wtedy to dopiero będzie jasno bixenon i dodatkowy palnik jak to nazwać trixenon w jednej lampie"pawcio1" pisze:Patryk podziwiam Cie,naprawde wiele potrafisz zmodyfilować i ulepszyć! Gdybyś zechciał opisać jaki koszt i troche więcej o montażu i ew.problemów z nimi
Więc spryskiwacze są samopoziomowania brak a wiem że wersje dedry niektóre mają , mam tylko regulacje w kabinie , na ustawieniu świateł byłem i jest ok, na przyrządach pokazuje że ustawione są dobrze po regulacji, rozprasza światło równo niema plam na drodze , gość na stacji diagnostycznej powiedział że u niego by przeszło poniewaz mieści sie normach , z policją wiadomo że jak się uprze to dowodzik zabierze ale z drugiej strony spryskiwacze są , samopoziomowanie można powiedzieć że jest"Taz" pisze:podpinam się do pytania Marcina. Spryskiwacze są, a samopoziomowanie? A co z kloszem? Nie rozprasza światła powodując oślepianie jadących z przeciwka? Czy przy rzetelnym badaniu technicznym dostałbyś pieczątkę?
Jak najbardziej musiałbyś kupić zestaw z palnikiem na H7"mors" pisze:Panie Patryk czy da rade wsadzic takie cus do mojej Lybry ?
I dlatego wybrałem bixenon na h4 ma przysłonke, tak wygląda palnik zamontowany u mnie:"Lukasz291" pisze:w autach bez sovzewek trzeba kupic zestaw z zarówkaimi z przesłonkami poniewaz bedziecie oslepiac kierowców(potwierdzam na wąłsnym przypadku) a gdzy macie soczewke zwykła zarótka smiga bezproblemowo
O to zapytaj arasa ma przecież zamontowane w kappie tylko jakoś zdjęć nieumieścil jak to świeci"kamyk" pisze:no wlasnie ja tez o tym myślalem do kappy ale chodzily opinie ze nie bedzie to dobrze jak nie bedzie samopoziomawania i gladkiego szkla
Ja mam"Taz" pisze:jeżeli chodzi o kappę to od '99 roku można było zamówić z ksenonami.. ale nie spotkałem się jeszcze z takimi reflektorami fabrycznymi osobiście