Delta II - gniazda komputerowe
Delta II - gniazda komputerowe
Gdzie sie podlacza komputer w delcie
komputer
Precyzyjniej...?
Dla klubowiczów naprawię, wyreguluję samochód, instalację lpg.
Wykonam naprawy (spawanie) w stali, żeliwie, miedzi, aluminium, głównie TIGiem.
Żony:
Lancia Musa Platino 1,4 16V
Moje:
Lancia Dedra LX SW 1,6 mpi 95' - NA SPRZEDAŻ, z pokaźnym pakietem części.
Lancia Dedra LS SW 1,6 mpi 96 - dawca części, w pakiecie j.w.
Czerwony Gruz - Honker 91'
Pupowóz - Jeep Commander
Wykonam naprawy (spawanie) w stali, żeliwie, miedzi, aluminium, głównie TIGiem.
Żony:
Lancia Musa Platino 1,4 16V
Moje:
Lancia Dedra LX SW 1,6 mpi 95' - NA SPRZEDAŻ, z pokaźnym pakietem części.
Lancia Dedra LS SW 1,6 mpi 96 - dawca części, w pakiecie j.w.
Czerwony Gruz - Honker 91'
Pupowóz - Jeep Commander
komputer
chciałbym podłoczyc ja aby sprawdzic czy nie ma błedów i zastanawiam sie gdzie sie podłacza komputer
komputer
delta II 1.6
komputer
witam, w opisie lokalizacji gniazd delty II 1.6 znalazłem kilka możliwości: w komorze silnika przy prawym nadkolu, na środku komory przy podszybiu, i wewnątrz kabiny gdzieś przy dźwigni zmiany biegów. Powinieneś mieć opis lokalizacji gniazd razem z programem którego zamierzasz użyć lub szukaj gniazda do którego można podłączyć ten wtyk: http://www.viaken.pl/sklep.php?lang=pl&kat=13&prodid=40 (powiększ zdjęcie 1)
komputer
dzieki bede szukal
komputer
1.6, ale 8V czy 16V?
Jak masz 75 konną Lancie 8V to wtyczkę do kompa masz w komorze silnika po stronie pasażera (prawa), dokładnie taka czarna plastikowa skrzynka na błotniku koła do której biegnie czarny gruby przewód, a wtyczka która cię interesuje to ta przymocowana właśnie obok tej skrzynki! Jest to sterownik Bosch Monomotronic MA 1.7
Jak masz 75 konną Lancie 8V to wtyczkę do kompa masz w komorze silnika po stronie pasażera (prawa), dokładnie taka czarna plastikowa skrzynka na błotniku koła do której biegnie czarny gruby przewód, a wtyczka która cię interesuje to ta przymocowana właśnie obok tej skrzynki! Jest to sterownik Bosch Monomotronic MA 1.7
komputer
tak to jest teki modelik .
Jeszczr raz dzieki
Jeszczr raz dzieki