Ktoś od nas

husky83 pisze:wczoraj na parkingu pod KWK Sośnica stała srebrna Lybra SW na numerach Gliwickich.... Myślałem najpierw, że to od Bunkiera, ale pokiereszowany prawy przód i alumy mi do tego nie pasowały...
To coś Ty jej zrobił (albo raczej kto Ci tak zrobił)?! Ale to taki mały offtopic, pogadamy jak będzie okazja... A alumy całkiem ładneBunkier pisze:Kolego, to moja Lucynka. Musi poczekac do wiosny na nowy blotnik i lakier.
To pewnie byłem ja, bo pamiętam, że dokładnie o 17 wsiadałem do autaszatan pisze:dzsiaj o godzinie 17 na rudzie ul.wawelska ustrzelona czarna lybra prawdopodobnie użytkownika slayer4
A to byłem sobie ja panocku, wiozłem dzieciaki z niedzielnego obiadku u dziadków;)Bunkier pisze:dzisiaj srebrna Lybra z przyciemnianym tyłem zjeżdżała ul Michała w Sośnicy. Przez okno widziałem i zwróciłem tylko uwagę ze była na SZ.
Husky - wyjazd 14:10 potem biuro, łaźnia i przed 15 jestem wolny
Gdzie tam jeździsz po moim osiedluHeathen pisze:A to byłem sobie ja panocku, wiozłem dzieciaki z niedzielnego obiadku u dziadków;)Bunkier pisze:dzisiaj srebrna Lybra z przyciemnianym tyłem zjeżdżała ul Michała w Sośnicy. Przez okno widziałem i zwróciłem tylko uwagę ze była na SZ.
Husky - wyjazd 14:10 potem biuro, łaźnia i przed 15 jestem wolny