Ja mam wersję z navi

Jak chcesz to mogę Ci taki kabel odsprzedać bo mi niestety do niczego się nie na da;) W ogóle jak by ktoś chciał odkupić ode mnie taki kabel to zapraszam na privcysiek pisze:Też mam kasetę i też wydaje mi się ze jest jakość ok. Ważna jest jakość utworów mp3. Ale z ciekawości zrobię sobie kabel podpinając się pod wtyczkę od zmieniarki pod kierownicą. A to tylko dlatego ze jestem ciekawy czy naprawdę ta jakość powala na glebę. Ktoś tutaj tak twierdził.
wacia pisze:Jak chcesz to mogę Ci taki kabel odsprzedać bo mi niestety do niczego się nie na da;) W ogóle jak by ktoś chciał odkupić ode mnie taki kabel to zapraszam na privcysiek pisze:Też mam kasetę i też wydaje mi się ze jest jakość ok. Ważna jest jakość utworów mp3. Ale z ciekawości zrobię sobie kabel podpinając się pod wtyczkę od zmieniarki pod kierownicą. A to tylko dlatego ze jestem ciekawy czy naprawdę ta jakość powala na glebę. Ktoś tutaj tak twierdził.cena to 25zł z przesyłka, taka sama jak ja zapłaciłem;)
2 metry.cysiek pisze:wacia pisze:Jak chcesz to mogę Ci taki kabel odsprzedać bo mi niestety do niczego się nie na da;) W ogóle jak by ktoś chciał odkupić ode mnie taki kabel to zapraszam na privcysiek pisze:Też mam kasetę i też wydaje mi się ze jest jakość ok. Ważna jest jakość utworów mp3. Ale z ciekawości zrobię sobie kabel podpinając się pod wtyczkę od zmieniarki pod kierownicą. A to tylko dlatego ze jestem ciekawy czy naprawdę ta jakość powala na glebę. Ktoś tutaj tak twierdził.cena to 25zł z przesyłka, taka sama jak ja zapłaciłem;)
Dzisiaj zobaczę czy mogę się podpiąć wogóle czy jest tam ta złączka i dam znać. A i jaka długość tego kabla jest co chcesz odsprzedać?
Sprawdź czy w wersji z navi jest złączka przy dźwigni otwierania maski. Dziś przejrzałem schematy i wygląda na to że jest ta złączka niezależnie od tego czy to jest berlina czy SW z nawigacją lub bez. Nie wiem czy zmieniarka była sprzedawana w standarcie bo chyba właśnie od tego czy jest/była zmieniarka zależy obecność tej złączkiFXX pisze:To lipa :/
Ja mam wersję z naviChyba trzeba będzie zainwestować w zmieniarkę, albo loudlinka.
U mnie jest tak ze jak włożę stroną A to rzeczywiście są szumy, ale jak zmienię na stronę B to tych szumów nie ma, dźwięk jest naprawdę czystyHeathen pisze: Odnośnie kasety i jakosci mp3...przy takich szumach i zakłóceniach kasety nawet 320kbps nie polepszy sprawy:)
Jak używałem kasety, jakosc najlepszych mp3 byla tragiczna...teraz nawet 192kbps brzmi pieknie;)
Heathen pisze: Odnośnie kasety i jakosci mp3...przy takich szumach i zakłóceniach kasety nawet 320kbps nie polepszy sprawy:)
Jak używałem kasety, jakosc najlepszych mp3 byla tragiczna...teraz nawet 192kbps brzmi pieknie;)