"inferno_m" pisze:"Zygi" pisze:"inferno_m" pisze:Na Shellu dobre ? Tankuje ON od tygodnia z hakiem więc nie wiem kto ma najlepsze:) Jedno wiem na pewno nie tankuje na LUKOILu czy tam JEtcie bo to samo a oni nam dobrego paliwa nie sprzedzą;)
Mówisz że na JET-cie, czyli teraz LUKOIL-u, dają kiepskie paliwo? Masz jakieś przykre doświadczenia z tymi stacjami?
Szczerze mówiąc ja tankuje u siebie (Piaseczno)właśnie na takiej stacji i nie narzekam. Nawet mają lepsze paliwo niż na NESTE w Piasecznie, bo jak zatankowałem na NESTE to mi spalanie wzrosło. No i w zime też nigdy mi samochód nie zamarzł na oleju z JET-a.
Wiesz, generalnie że od ruskich
Eh te naiwne uprzedzenia, ile one kosztują
Nie wiem jak tam jet czy lukoil (choc parę razy tankowałem i nie było problemu) ale np. gaz ziemny rosyjski ma lepszą jakość, niż gaz z Europy zachodniej.
A lukoil chce się przebić, więc chyba nie będzie kombinował w obawie przed utratą reputacji.
Jak już ktoś rzekł: najlepsze paliwo jest na Shellu* bo... orlenowskie
*zamiast Shell można wstawic dowolną "uznaną" markę.
Pozdrawiam
Nat

+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?