Zlocik oldtimerów w małym francuskim miasteczku.
- topcio
- Prezes Lancia Klub Polska
Zrobiłem rozpoznanie i zwracam honor, faktycznie upychają zawieszenie z 944 do ramy garba, budowa nowej rany jest u nas rzadkością ze względu na problem z rejestracją, nie wiem jak jest na zachodzie pewnie łatwiej 

Nie wiem czy moja wersja jest prawdziwa, ale słyszałem że do 356 potrzeba przerobionej-powiększonej ramy z Garbusa. Takie m.in. w Polsce oferuje chyba Corsay. Te ramy maja homologacje."topcio1" pisze:Zrobiłem rozpoznanie i zwracam honor, faktycznie upychają zawieszenie z 944 do ramy garba, budowa nowej rany jest u nas rzadkością ze względu na problem z rejestracją, nie wiem jak jest na zachodzie pewnie łatwiej
Strang Delta 1,9td

- topcio
- Prezes Lancia Klub Polska
pomniejszonej o coś ok. 30 albo 33 cm musiał bym sprawdzić , znika wtedy problem z rejestracją. Kombinujemy z kumplem z klubu porsche jak zrobić ramę przestrzenną (pod warunkiem że będzie lżejsza) ale to jest raczej nie do zarejestrowania więc i tak prawdopodobnie będzie na kwitach VW. Temat w teoretyczny rozwija się dynamicznie 

Powodzenia"topcio1" pisze:. Temat w teoretyczny rozwija się dynamicznie

P.S. Sprawdź jeszcze ceny w Czechach, były niższe. Szukaj przez seznam.cz-w czechach neni google

Strang Delta 1,9td

Strang Delta 1,9td