Re: Lancia Mazovia Spot 27.07.2008
Moderator: Wilkin
Lancia Mazovia Spot 27.07.2008 o 17.00
Dopiszcie w pierwszym poście godzinę oraz miejsce, ktoś może przyjeżdżać 1 raz 

Pozdrawiam
Łukasz
------------------------------------------------------------------------
Była ostra Włoszka Lancia Kappa 3.0 '97
Łukasz
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Ale zdaje się, że nadal nie wiadomo, czy robimy tego grilla tudziez ognisko pod mostem czy w Lasku Kabackim?"Weeb" pisze:Dopiszcie w pierwszym poście godzinę oraz miejsce, ktoś może przyjeżdżać 1 raz
-------------------------------------
No co Ty, po angielsku to fonetycznie byłoby łiiib"Uep" pisze:Uparłeś się czy co? Uprzejmie wnoszę o nieprzekręcanie mojego nicka Ani w stronę Polską ani (co gorsza) Angielską.

To jest Twój nick, czy, jak piszesz, jest to nick Ani?
A... już wiem, to jest Twój nick którego przekręcamy Ani. Ale o którą Anię chodzi? I dlaczego Ania miałaby mieć stronę polską i angielską?

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

No to szybka decyzja, ja przyjadę nawet do Lasu Kabackiego (pomimo, że to koniec świata"Nat" pisze:Ale zdaje się, że nadal nie wiadomo, czy robimy tego grilla tudziez ognisko pod mostem czy w Lasku Kabackim?"Weeb" pisze:Dopiszcie w pierwszym poście godzinę oraz miejsce, ktoś może przyjeżdżać 1 raz

Drugi etat u Miodka"Nat" pisze:No co Ty, po angielsku to fonetycznie byłoby łiiib"Uep" pisze:Uparłeś się czy co? Uprzejmie wnoszę o nieprzekręcanie mojego nicka Ani w stronę Polską ani (co gorsza) Angielską.
To jest Twój nick, czy, jak piszesz, jest to nick Ani?
A... już wiem, to jest Twój nick którego przekręcamy Ani. Ale o którą Anię chodzi? I dlaczego Ania miałaby mieć stronę polską i angielską?

Właśnie muszę się zastanowić nad zmianą na Weed będzie się dużo lepiej kojarzył niż teraz.
A, jak nie wiadomo o kogo chodzi, to chodzi o Anię z Zielonego wzgórza, czyli Anię ze wzgórza, na którym rośnie zielone, co pozwala nam sądzić, że to Ania uprawia to zielone na wzgórzu, więc Ania ma ksywę Weed. Żeby nie było to podejrzane w kręgach szczekających, Ania przekręciła brzuszek na prawo i powstał nick Weeb, który po prostu od Ani zapożyczyłem.
Jeżeli będzie on przekręcany, myślę, że Ania dostanie depresji, a zielone niepodlewane i niepielęgnowane szybko nam wyginie - a tego byśmy nie chcieli.

Pozdrawiam
Łukasz
Łukasz
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
No teraz to wszystko jasne 
Chyba nie łudzisz się, że ktokolwiek uwierzy, że Ania przekręcała brzuszek bez Twojego w tej operacji udziału?

Chyba nie łudzisz się, że ktokolwiek uwierzy, że Ania przekręcała brzuszek bez Twojego w tej operacji udziału?

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Nat

Dobrze, że moja żona forum nie czyta"Nat" pisze: Chyba nie łudzisz się, że ktokolwiek uwierzy, że Ania przekręcała brzuszek bez Twojego w tej operacji udziału?

Pozdrawiam
Łukasz
Łukasz
Najbardziej liczę na to że przyjadą Nat'y bo chcę poznać wszystkie aspekty Lybry.
No i opić trza (soczkiem Cappy) Nietoperzolot
No i opić trza (soczkiem Cappy) Nietoperzolot

Tak-fajne to póki małe i nie pyskuje. Jak to się kończy na zlocie widzieliście. I jeszcze się miętoli więcej niż ja"Nat" pisze:No teraz to wszystko jasne

Strang Delta 1,9td

Ja do lasu mogę jechać
Dajcie tylko termin i dokładne miejsce, oraz godzine.

Dajcie tylko termin i dokładne miejsce, oraz godzine.
Lancia Kappa 2.4 T.DS
- mikee
- Forumowicz/ka
- Imię: Michał
- Kontakt:
To jak już się, przekupy, zdecydujecie, to podajcie dokładny namiar na miejsce, bo ja byłbym pierwszy raz. No chyba, że nie chcecie w swoim gronie nowych 

Pewno, że chcecie. Nie wiem czy już wiesz, ale nowi zawsze przywożą ze soba ptasie mleczko, żeby się wkupić"mikee" pisze:To jak już się, przekupy, zdecydujecie, to podajcie dokładny namiar na miejsce, bo ja byłbym pierwszy raz. No chyba, że nie chcecie w swoim gronie nowych

Pozdrawiam
Łukasz
Łukasz
- mikee
- Forumowicz/ka
- Imię: Michał
- Kontakt:
A może Merci i będę do Was leciał, jak ten chłopczyk do dziadka, w reklamie?"Weeb" pisze:Pewno, że chcecie. Nie wiem czy już wiesz, ale nowi zawsze przywożą ze soba ptasie mleczko, żeby się wkupić"mikee" pisze:To jak już się, przekupy, zdecydujecie, to podajcie dokładny namiar na miejsce, bo ja byłbym pierwszy raz. No chyba, że nie chcecie w swoim gronie nowych![]()

chyba się zgubiłem"strang" pisze:Tak-fajne to póki małe i nie pyskuje. Jak to się kończy na zlocie widzieliście. I jeszcze się miętoli więcej niż ja

ja na 50% - nie wiem czy zdążę dotrzeć na miejsce przed 19-20

Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
Też w sumie będę pierwszy raz.
To Lanciści jedzą ptasie mleczko ??
To Lanciści jedzą ptasie mleczko ??
Lancia Kappa 2.4 T.DS
Mam dla Ciebie auto i myślałem, że je sobie na spocie odbierzesz?"pew" pisze:ja na 50% - nie wiem czy zdążę dotrzeć na miejsce przed 19-20

Fiat Linea 1.4 + Niewiadów N126E