Stłuczka:/
Moderator: Wilkin
- Przemek
- Klubowicz
- Imię: Przemek
- Kontakt:
Ja zapraszam na naprawę do Mogielnicy; części mam, wprawdzie we Wrocławiu ale byłaby okazja zajechać do domciu...
Nikt nie da Wam tego co ja Wam obiecam!
Pozdrawiam.
+48 888 842 990.
Pozdrawiam.
+48 888 842 990.
- maciej_ignys
- Klubowicz
Pozwolę się wtrącić, jako doświadczony nieco w utarczkach z ubezpieczalniami. Jeśli chcecie dalej i to bezpiecznie jeździć tym autkiem, to po pierwsze:
1. Ubezpieczalnia potraktowała was wyjątkowo uczciwie i nie ma się o co handryczyć tylko brać (szkoda całkowita nie jest jednoznaczna z kasacją - autko można naprawić i dalej śmigać)
2. Autko jest uszkodzone na tyle kosmetycznie, że można naprawić je bez uszczerbku dla wyglądu czy bezpieczeństwa za kwotę drastycznie niższą niż kwota którą otrzymacie. Powinna ona zatem wam skompensować straty jakie poniesiecie w okresie niemożności korzystania z autka.
Ale czy tak inaczej, współczuję
1. Ubezpieczalnia potraktowała was wyjątkowo uczciwie i nie ma się o co handryczyć tylko brać (szkoda całkowita nie jest jednoznaczna z kasacją - autko można naprawić i dalej śmigać)
2. Autko jest uszkodzone na tyle kosmetycznie, że można naprawić je bez uszczerbku dla wyglądu czy bezpieczeństwa za kwotę drastycznie niższą niż kwota którą otrzymacie. Powinna ona zatem wam skompensować straty jakie poniesiecie w okresie niemożności korzystania z autka.
Ale czy tak inaczej, współczuję

Dziekuje ci Kondziu"Kondziu" pisze:http://images25.fotosik.pl/119/0acc4bc3a536beb1.jpg[/img]

Przemek zajmujesz się takimi rzeczami?"Przemek" pisze:Ja zapraszam na naprawę do Mogielnicy; części mam, wprawdzie we Wrocławiu ale byłaby okazja zajechać do domciu...
- Przemek
- Klubowicz
- Imię: Przemek
- Kontakt:
Nio, poszukaj mojego posta w dziale "serwisy"
Nikt nie da Wam tego co ja Wam obiecam!
Pozdrawiam.
+48 888 842 990.
Pozdrawiam.
+48 888 842 990.
Nie chcę robić nowego tematu więc się podłączam bo temat dla mnie "na czasie"
Jak to obecnie jest z naprawami z OC sprawcy...? Naprawy są bezgotówkowe czy też $ w łapy i hulaj dusza ?
Jak to obecnie jest z naprawami z OC sprawcy...? Naprawy są bezgotówkowe czy też $ w łapy i hulaj dusza ?
Witaj"Sixt" pisze:Nie chcę robić nowego tematu więc się podłączam bo temat dla mnie "na czasie"

Ja miałem wypadek jakiś miesiąc temu,moze troszke więcej na szczęście nie z mojej winy. Na początek przyjezdza rzeczoznawca i szacuje szkody (przyjechał po trzech dniach) Następnie czekasz na odp ile Ci przyznaja za to wszystko (jeden dzień tylko czekałem) ale zeby dostac kase firma ubezpieczeniowa musi dostac notatke od Policji z dnia w którym zaistniala szkoda... U mnie to wszystko trwało ok 3tyg
Pozdrawiam

Lancia Thema 3.0V6 12V 93r
Alfa Romeo 147 1.6 16V 06r
FSO Polonez Caro Plus 3.0V6 24V 98r
501579950
_____Thema_____
Alfa Romeo 147 1.6 16V 06r
FSO Polonez Caro Plus 3.0V6 24V 98r
501579950
_____Thema_____
No ja już po oględzinach i wycenę znam także dzięki Ci za odpowiedź. Miejmy nadzieję że wypłacą to szybko bo urwał mi się jeszcze amortyzator i trochę kosztów będzie... A o Twojej też czytałem, dobrze że Wy z tego wyszliście bez szwanku bo auto schodzi na drugi plan w takich wypadkach
bez przesady - najbardziej ucierpialy rog nie wyglada az tak zle - maska spokojnie do odratowania, pas przedni byc moze tez. Rog od byle stukniecia sie tak zawsze gniecie"Marcin_D" pisze:No, ale żeście ładnie przygrzmocili - wyrazy współczucia

Powodzenia w naprawie.
Kappa JTD
Tipo 1.9TD
Tipo 1.9TD