Mechanik na Walczaka 30 naprzeciw małego Shella, tylko dostać z marszu tam nie ma szans...wujoteka pisze:Witam Panowie, polecicie dobrego mechanika, ogarniającego temat Lanci????w Gorzowie Wlkp. lub okolicach
Gorzów Wielkopolski / Strzelce Kraj
Moderator: MiroMiglia
- Krissu1980
- Klubowicz
Re: Gorzów Wielkopolski / Strzelce Kraj
- zela
- Forumowicz/ka
- Imię: marcin
witam jakis zlot w MRU z mila chęcią ja sie pisze
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Krissu1980 pisze:Mechanik na Walczaka 30 naprzeciw małego Shella, tylko dostać z marszu tam nie ma szans...wujoteka pisze:Witam Panowie, polecicie dobrego mechanika, ogarniającego temat Lanci????w Gorzowie Wlkp. lub okolicach
Tak tak, kojarze

- StalLapa
Witam. Ja tu na Forum po dawnej nie obecności ,widzę ze wpis DALEKI z Marca może coś drgnie aktualnego, co do tego warsztatu to kolo stacji diagnostycznej ?
Lancia Lybra 1.9 jtd
Lancia PHEDRA 2.2
Chrysler Pacifica 3.5 AWD
Lancia PHEDRA 2.2
Chrysler Pacifica 3.5 AWD
- irekz1
- Imię: Irek
Witam.Po długiej nieobecności dołączam się do Elity LK z Gorzówka i okolic.Dobry elektromechanik i mechanik WALCZAKA 30.Tylko długie terminy oczekiwania.Mam też drugiego mechanika i lakiernika jest tak samo dobry i terminy ma krótsze. Jak ktoś potrzebuje to dam numer telefonu.Pisać na prw.
Cholernie skomplikowane Wasze "drzewko"kontaktów i w ogóle, mam Lancie kappa 2,4 tds ,ale teraz ciągle mi daje popalić, mechanik wymienił czujnik obrotu wału, a teraz i tak komp informuje, że sterowanie silnikiem jest zaburzone i co? świece????
Aha, MRU jest obok mnie jestem z Międzyrzecza.
Aby było śmieszniej serwis Fiata nie dysponuje zestawem do kompa mojej LANCI-1997r
Aha, MRU jest obok mnie jestem z Międzyrzecza.
Aby było śmieszniej serwis Fiata nie dysponuje zestawem do kompa mojej LANCI-1997r
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2019, 20:41 przez faraon, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Połaczyłem posty - nie klepiemy jednego za drugim tylko używamy opcji "zmień"
Powód: Połaczyłem posty - nie klepiemy jednego za drugim tylko używamy opcji "zmień"
Czy ktoś może mi pomóc w kupnie przejściowego przewodu do kompa Lancia kappa 2.4 tds 1997r?????
Chodzi o przejściówkę z OBD na 3-pin https://viaken.pl/pl/adapter-z-obd2-na-fiat-3pin.html 

KAPPA TDS & JTD
Tak ,dzięki-żaden mechanik w mojej okolicy nie ma tego przyłącza.Ale "kompy" mają i ceny niby diagnostyki również.Faraon-dzięki za podpowiedzi ale ja jestem prawie 3xstarszy od mojej "Kappki"-rocznik1997. Jak sygnalizowałem wcześniej "fikuśne"dla mnie jest poruszanie się po tych Waszych stronach.Pozdrawiam.
Mam pytanie do Kolegów
Podczas odpalania Lancii k...2.4 tds 1997r.,przez dłuższy okres "pali" się info kompa, że sterowanie silnikiem jest uszkodzone, gdy jest "rozgrzany" info niknie.Co jest przyczyną????????/
Podczas odpalania Lancii k...2.4 tds 1997r.,przez dłuższy okres "pali" się info kompa, że sterowanie silnikiem jest uszkodzone, gdy jest "rozgrzany" info niknie.Co jest przyczyną????????/
A ilu nas jest w lubuskiem???Ja jestem FMI, !!!
Mam pytanie jak wygląda wkład na "pety" do popielniczki, jest wielu oferentów popielniczek, ale bez wkładu. Mam w zapasie również jedną, ale bez wkładu.